Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért akkora bűn foglalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora bűn foglalt emberrel kikezdeni?

Figyelt kérdés
Ha találkozok valakivel aki foglalt és tetszik nekem, akkor miért ne flörtölhetnék vele, ha nem visszautasító? Én nem ismerem a barátnőjét, semmi közöm hozzá.
2021. júl. 21. 18:40
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy elnézem, neked csak a pozitív válaszok érdekelnek,szerinted milyen kapcsolat az ami megcsalasból indul? Ahhoz van mersz hogy a másik háta mögött kavarj mondjuk, de ahhoz nincs hogy szakíts, mielőtt nekiállsz kitekintgatni? Szánalmas magyarázkodás, nyutgatgatás hogy ez jó. Lószart. Ez aljas ennyi.
2021. júl. 22. 07:36
 32/45 A kérdező kommentje:

Igen van ebben valami amit írsz kedves utolsó, de a másik háta mögötti "kavarás" elkerülhetetlenné válik hiszen maga a vonzalom a kapcsolat alatt fog kialakulni, ami akaratunktól függetlenül történik. Ha testiség (csók, szex, tipi-tapi, miegyebek) nem történik amúgy, mert a két fél ezek megtörténte előtt szakít, a kapcsolat akkor is megcsalásból indul, méghozzá érzelmi megcsalásból. Ez ellen pedig az ember nem tud semmit tenni, ha már csak két ember beszélget és felfedezik, hogy sok a közös bennük, és jól érzik magukat egymás társaságában már akkor megtörténhet a dolog.

Egyébként nem csak a pozitív válaszok érdekelnek, kíváncsi vagyok az ellenvéleményre is, és mindaddig amíg az kulturált volt - fel is pontoztam, ahogy a tiedet is. Köszönöm a válaszod!

2021. júl. 22. 09:19
 33/45 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező, én csak ehhez a kommentedhez tennék valamit hozzá:

" Vannak olyan emberek akik nem űznek sportot ebből. Én most nem azokról az emberekről beszélek akik rendszeresen félredugnak kapcsolatuk alatt, hanem azokról akiknek mondjuk van egy 10+ éves kapcsolata, ahol már rég csak a megszokás tart össze. "

Oké, ez tiszta sor, csak éppen arra nem magyarázat, amit kérdezetek tőled. Ugyanis ha tartósan gondolkodik az új pár, akkor ők is lesznek majd 10 éve együtt és ha ilyen a problémamegoldó képesége a kedves pasinak, hogy liánozik és bár kvázi lapos a kapcsolata, de semmi gond vele, ergo megvárja amig szembe jön a lehetőség, akkor ezt meglépheti majd újra.

mert én nem azt állítom, hogy akkor az összes kapcsolata erre a sorra jut, dehogy, kismillió példa van, hogy a többedik házasság a hosszútávon működőképes, de valahogy mégis azt tapasztalom, amelyik sunyisággal, titkokkal, inkorrektséggel indul, az előbb utóbb maga is elvérzik, hiszen a férfi nem változik attól, hogy mással van együtt, a jelleme ugyanaz akkor is, ha a másik nővel értelemszerűen másként funbkcionál.

Ez az a bizalom, amit én nem tudnék megszavazni egy férfinek sosem, mert ha átveri a párját és már csak a tutiba rakja át a kis seggét, akkor az jellemhiba és nem a lapos kapcsolat az oka.

nem megy, szakítson, akkor is, ha amúgy kényelmes, aztán utána lehet nézelődni, nem mint a majmok, liánról-liánra, ez esetben nőről nőre ugrálni.

Nagy bátorság lehet ilyen férfival moindjuzk családot alapítnai, aztán amikor 10 év múlva két gyerkkel laposodik a mi kapcsolatunk, vagy jön egy hullámvölgy, akkor imádkozni, hogy épp ne akadjon már bele a farka senkibe.

Köszönöm, inkább nem. biztosan vannak működő, sikeres példák, de a jellem nálam elsődleges szempont, az maga az ember.

Azt egyedül még el tudom fogadni, hogyha villámcsapásként éri az egyik felet egy új találkozás, akkor szól a másik félnek, hogy türelmét kéri, még mielőtt flörtölgetni, meg ismerkedni kezdenének (igenis vállalja a kockázatott, hogy lehet kapufa lesz az egész helyzet) és otthon is beszámol, eldöntik hogyan tovább, lezárják, válnak, akármi, aztán ha a másik leendő partner ezt kivárja, akkor hajrá, lehet belecsapni a lecsóba, akár azon az áron is, hogy nem jön be a nő/pasi később és a küszöböt kaparva menekülne vissza a kapcsolkatát felborító.

Mert ez az a kockázat, amit nem mernek bevállani és pont ezért van tőlük istentelen hányingerem. Mert csak a tutira, vagy a biztosank tűnőre, a már kipróbáltra vált a legtöbb, zsákbamacskát nincsen úri kedve egyiknek sem venni. A legtöbbjükben annyira hajlékonya gerinc, hogy csak akkor tálal ki otthon (vagy még akkor sem), amikor már benne van nyakig (vagy a farka tövéig) az új partnerrel a közepében. Erre meg csak tömören, röviden annyi, hogy gusztustalan és tisztességtelen, hiába is próbálják cukormázzal bevonni, attól az még ugyanaz a cukros szarkupac marad.

2021. júl. 22. 09:53
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsánat, de sok emberrel lehet jókat beszélgetni. A fő gond az hogy a mai világban semmi nem érték. Használod, kidobod mert meguntad. Senki nem tesz energiát abba ami egykor jó volt csak most más kicsit. Nincs kapcsolat amibe folyton nagy a láng, néha takarék van néha nem. Ezek a flörtből kialakuló dolgok ugyanúgy tiszavirág életűek. Miért is? Mert addig izgalmas amíg megy a játék utána már nem annyira. Minden szerelem egy idő után átalakul, és ez normális.
2021. júl. 22. 11:45
 35/45 anonim ***** válasza:
16%
33-as és akkor mi van, ha 10 év múlva bele mer szeretni másba? Kitéped a szívét? Milyen jogon lehet azt elvárni, hogy onnan kezdve, hogy az ember családot alapít, soha többé nem érezzen más iránt semmit és ássa el magát örökre. Akik 10 évig együtt voltak, ott volt komoly elköteleződés, nem kell egy embert a tulajdonunknak tekinteni. Engem se tekinthet senki annak és én se leszek attól boldog, hogy garantáltan magam mellé láncolok valakit gyerekkel, egyéb érdekekkel, ami általában hosszútávon összeköti a házasokat. Ha az ember szerelmes lesz, annak oka van.
2021. júl. 22. 14:12
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
35 nem megy az értő olvasás? Ezen már rég túl vagyunk. Lehet szerelmes, de az nem jogosítja fel, hogy egy gerinctelen patkány legyen. Vessen véget tisztességesen a kapcsolatának, mielőtt belemegy az újba. Ennyiről van itt szó.
2021. júl. 22. 14:23
 37/45 A kérdező kommentje:
Azzal a részével egyetértek a válaszolóknak, hogy gerinctelen átverni a párodat és szeretőt tartani, és a helyes lépés a kapcsolatból kilépés mielőtt belépnénk egy másikba. Gerinctelen, ha nem így történik, egyetértek. De közben meg azt is hajtogatjátok, hogy amúgy ha kilép se jó, mert akkor gyáva, mert ahelyett, hogy megpróbálná megoldani, újra működőképessé tenni a házasságot, ahelyett elmenekül. De ez egyszerűen nincs így. Legalábbis nem törvényszerűen, persze nyilván erre is van példa. Egy felnőtt embernek életében általában nem egy kapcsolata van, tehát pontosan tudja, hogy minden kapcsolat nagy érzelmekkel indul, amik vagy gyorsan vagy lassan alábbhagynak, aztán majd jön egy ami nem fog, amikor megtalálod az igazit. De ezekkel az előzőkkel ugyanúgy elhal a kapcsolat, akkor ti velük miért nem próbáltátok megoldani, ahelyett hogy szakítottatok? Oké, lehet nem volt harmadik fél, de miután ellaposodott a kapcsolat miért nem próbáltátok újjáéleszteni? Hol volt akkor az emlegetett problémamegoldó képesség?
2021. júl. 22. 15:26
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Az megint más ha úgy lépünk ki egy kapcsolatból, hogy nincs harmadik személy hanem szimplán, már nem akarunk együtt lenni és véget vetünk a kapcsolatnak, lehet már meg is próbáltunk mindent megtenni, de ha nem működik, akkor nem működik. Ha belép egy harmadik fél, akkor már nehéz megjavítani a kapcsolatot, hiszen az egyik fél már másfelé kacsingat és már nem fog annyi energiát belefektetni, mint a másik, úgy akkor meg semmi értelme sincs.

Én nem lennék harmadik fél, aki szétszed két embert. Mert van, hogy egy kapcsolat tényleg jól működik évek óta, csak már ugye a kezdeti tüzes szerelemből szeretet lett, és akkor jön valaki aki iránt az egyik fél elkezd szerelmet érezni, és ez a harmadik ember bele is megy a "játékba", szeretővé válik, akkor szerintem igenis szétszedi azt a két embert, persze az elcsábult fél is a hibás.

A mostani páromat mikor megismertem volt barátnője, tetszettünk egymásnak, el is hívott randira, sokáig fűzött stb. De én nemet mondtam, mivel hogy kapcsolatban él, így én nem szeretnék tőle semmit. Egy idő után megértette. Aztán pár hónap múlva vége is lett a kapcsolatuknak (nem miattam), és akkor utána nem sokkal elkezdtünk beszélgetni, találkozgatni és utána jöttünk össze, amikor már bőven lezárta a kapcsolatát. Nem akarom fényezni magam, de bennem volt ennyi gerinc, hogy nem kezdek olyannal akinek párja van és nem megyek bele ilyen viszonyokba. Tehát lehet nemet is mondani a "szerető" jelöltnek is.

2021. júl. 22. 15:54
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Ja és én sem ismertem a barátnőjét, de attól bele gondoltam, hogy én sem örülnék ha a párom a hátam mögött mással találkozgatna. Utolsó voltam.
2021. júl. 22. 16:01
 40/45 A kérdező kommentje:

38-as akkor a te történetedre reagálva a ti logikátokból kiindulva:

Ha ő az alatt is nyomult rád, amíg párkapcsolatban volt (azaz gerinctelen volt), akkor nem félsz, hogy a veled is ugyanezt fogja majd tenni és más csajokra nyomulni?

2021. júl. 22. 17:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!