Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akkora bűn foglalt emberrel kikezdeni?
Figyelt kérdés
Ha találkozok valakivel aki foglalt és tetszik nekem, akkor miért ne flörtölhetnék vele, ha nem visszautasító? Én nem ismerem a barátnőjét, semmi közöm hozzá.2021. júl. 21. 18:40
11/45 A kérdező kommentje:
Értem amit írsz. Véget vet mielőtt bármi intimitás történne, de a tény, hogy az alatt tetszett meg, amíg együtt voltak tagadhatatlan, ahogy az is, hogy ez a harmadik személy lesz kvázi az oka a szakításnak. Akkor így már tisztességes?
2021. júl. 21. 19:02
12/45 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy utána ezek az emberek hogy nem rettegnek, hogy ők lesznek a következők, akiket átvág a díszmadár? Jó, persze, el hiszik, hogy ők különlegesek, hogy velük nem történhet meg...
13/45 A kérdező kommentje:
Az elhagyott fél akkor is átverve fogja magát érezni, akkor is bántva lesz én úgy gondolom.
2021. júl. 21. 19:04
14/45 A kérdező kommentje:
Vannak olyan emberek akik nem űznek sportot ebből. Én most nem azokról az emberekről beszélek akik rendszeresen félredugnak kapcsolatuk alatt, hanem azokról akiknek mondjuk van egy 10+ éves kapcsolata, ahol már rég csak a megszokás tart össze.
2021. júl. 21. 19:05
15/45 anonim válasza:
11 én úgy gondolom ezzel nincs gond, van ilyen, hoz az élet furcsa dolgokat. De az esetek nagy részében nagyon nem ez van. Hanem már vígan meg a kavarás, kufircolás, a szakítás meg leginkább csak akkor történik meg, ha már lebukás volt. A szerető meg azért ugyan olyan szemét, mint a pasi, mert tudatosan részt vesz a másik nő átverésében, megalázásában. Ha valóban olyan nagy a vonzalom, az összhang, akkor pár hét vagy akár hónap nem oszt nem szoroz.
16/45 anonim válasza:
Aki foglaltan veled flörtöl az mással is.
17/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 15-ös, tetszik az érvelésed és egyet is értek vele. Arról még érdekelne a véleményed, hogy szerinted akkor hogyan lehetne elkerülni a kavarást abban a pár hétben, amíg a szakítás lezajlik? Most tegyük fel, hogy a kavarás alatt semmi testi érintkezést nem értünk, pusztán egymással való kölcsönös flörtölgetést, kacérkodást. Ha ezt mindkét fél annak tudatában teszi, hogy van egy harmadik fél, aki erről mit sem tud, az nem jelenti ugyanúgy neki a közös átverését, megalázását? Hiszen minden testiséget félretéve a verbális flörtölést - bátran lehet állítani - hogy lehetetlen megállni két ember között, akik között erős a vonzalom.
2021. júl. 21. 19:19
18/45 A kérdező kommentje:
Egyébiránt ezt az 'aki mást megcsal az téged is megfog" meg "aki veled flörtöl az mással is" és társait szerintem el lehetne engedni, ez nem abszolút igazság. És nem, nem vagyok jelenleg ilyen élethelyzetben, a kérdés nem rólam szól, nem magamat próbálom nyugtatni.. :D
2021. júl. 21. 19:21
19/45 anonim válasza:
Aki szerint bűn, ne tegye, de tartsa meg a véleményét/értékrendjét magának. Mindenkinek csak egy élete van, nekem is, ha sikerül végre olyat találni, akivel KÖLCSÖNÖS a vonzalom, a szimpátia, az érdeklődés stb., nem fogok lemondani róla, mert jaj, foglalt, és ez így erkölcstelen... Nevetséges.
Ilyenkor szoktak egyébként azzal jönni, hogy de hát Dunát lehetne rekeszteni egyedülállóból... és? Ha egyik sem olyan, mint a foglalt? Ha nem érdekelnek, nem vonzanak, nincs meg az a "plusz"? Sokra megyek velük...
20/45 A kérdező kommentje:
Ámen! Pont ezek a gondolataim a témáról nekem is, csak nekem nem sikerült még sosem így szavakba öntenem. :)
2021. júl. 21. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!