Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik voltatok már foglalt férfivel! Válaszolnátok pár kérdésre?
Kérlek, ha nem voltál és soha nem is lennél, akkor ezt ne írd le ide.
-Mi billentette oda a dolgot, hogy megtegyétek?
-Mennyit gondolkoztatok rajta?
-Nem feltétek, hogy kiderül és ti lesztek a büdös k....ák?
-Utolag megbántátok vagy nem?
Foglalt nő vagyok, voltam foglalt férfivel. (Bár tudom most fogom kapni a lepontozást)
Azért tettem meg, mert volt és van olyan problémánk a párommal, amit nem tudunk megoldani, ezért. Évekig gondolkoztam rajta, hogy megtegyem e. Benne van hogy kitudódik, de úgy voltam vele akkor, hogy ha kiderül, akkor sem érdekel.(nem derült ki) Utólag nem bántam meg.
"Utolag megbántátok vagy nem?"
Ez a kérdés a lényeg!
Igen, megbántam, mert éveim mentek el egy olyan emberre akire (mint utólag kiderült) nem kellett volna. Én voltam a h*lye (többet gondoltam bele a kettőnk dolgába, kettőnk közös jövőjébe), ő csak kihasználta a naivitásomat és azt hogy szerelmes lettem.
Jöhet a lepontozás a tökéletes, hibát soha el nem követő emberektől.
Miért is???
A feleség megköszönte!
1.Nem billentette semmi, mert nem gondolkodtam rajta. Fiatal voltam nagyon, ő próbálkozott nagyon, és erős vonzalom volt köztünk. Még nem tudtam, hogy van valakije és már úgy is 1000 dolog szólt ellenünk. Szerelmes lettem, és pont nem érdekelt egy idegen nő.
2. Ld.1.pont. Nem gondolkoztam rajta.
3. Nem igazán érdekel idegenek véleménye, és ez már 16 éves koromban is így volt.
4. Végül majdnem belehaltam, de úgy se bántam meg. Azóta se volt annál nagyobb szerelem az életemben. Illetve egy, de az teljesen plátói maradt. Azóta 20+ év eltelt, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam olyan boldog, mint akkoriban.
Én sem voltam olyan boldog soha mint akkor, de hiába, ha utána csak a nagy semmi maradt (nem az én hibámból). De az elvesztegetett legszebb éveimet már sosem kapom vissza. Ezeket az éveket egy olyan emberrel is tölthettem volna, aki képes lett volna annyira értékelni engem, hogy nem félt volna az elköteleződéstől.
(4-es vagyok)
#9! Ez így van, és is gondoltam már erre régen, de ez egy önbecsapás. Mint írtam, több, mint 20 év telt el és nem, nem tölthettem volna jobban, mert az, hogy róla lemondasz egyáltalán nem garantálja automatikusan, hogy lesz más, akivel boldog vagy. Az idő legnagyobb részét utána egyedül töltöttem, mert túl nagy a függetlenségi vágyam, így nem dobom el bárkiért. Amikor meg nem...nos, az volt az igazi idővesztegetés. Hiába értékel valaki, ha én nem érzem azt, amit szeretnék. Inkább az a kapcsolat nem jó semmire, hiába az elköteleződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!