Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meddig lehet hitegetni a másikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet hitegetni a másikat?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki már régen együtt van a párjával(7-10 éve).Lassan már 2 éve csalja folyamatosan,hűtlenségre hivatkozik hogy őt is meg csalta a párja és ezért tette teszi amit tesz. Lassan két éve hitegeti a harmadik félt hogy mindent meg tenne érte és ki dobná a mostani parját bármikor,közben ugyan úgy együtt vannak a jelenlegi párjával együtt alszanak szex és minden van ugyan úgy. Az abszurd hogy akivel együtt van ő is tud a harmadik félről nyiltan,tehát őt is hülyíti ergó a srác. Ezt hogy lehet évekig csinálni? Hogy teheti meg ezt egy emberrel? A csaj meg hogy nem érti meg és lép tovább? Látott már valaki hasonlót vagy volt már ilyen cipőben?

2022. nov. 10. 13:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A pasinak ez így tökéletes, csak röhög a két libán. Bármeddig hitegetheti őket, ilyen szituban a nőknek kéne észnél lenni és hagyni, hogy két szék közül a földre essen.
2022. nov. 10. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Addig ameddig az ember eltűri. Tapasztalatból mondom. Ilyenkor ultimátumot és időhatárt kell szabni: ,,egy tyúkszaros évet kapsz, hogy elhagyd! Ha nem teszed meg, rád adom a kabátot! Ha nem tetszik az ultimátum, akár már most is mehetsz!"
2022. nov. 10. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlót: Házaspár legyen Anna és Béla. Annának titokban viszonya van Csabával.

A viszony kezdetétől számolva:

Bő 1 év (16 hónap) Anna beadja a válókeresetet, Csaba abban bízva, hogy Csaba elveszi, ahogy ígérte.

3 hónap múlva (19. hónap) Anna és Béla elválnak

Rá 2 hónapra (21. hónap) Csaba bevallja Annának, hogy a viszonyuk alatt teherbe ejtette Diát, aki napokon belül meg fog szülni.

(a baba pont Anna születésnapjára született)

A válás után persze az esküvő téma odázódott (se Anna, se Csaba családja nem tudott a viszonyról)

Mindezek ellenére Anna nem szakította meg a viszonyt (ment a titkolózás továbbra is)

Csabának továbbra is voltak párhuzamosan szeretői.

Végül a viszony kezdetétől számító 29-30. hónapban kitudódott a dolog és Anna választásra kényszerült.

Persze Csabának a 2,5 év után sem volt esze ágában sem levenni Annát, soha nem is akarta.

Ha nem derül ki a viszony, Anna még a mai napig ugyanúgy rendelkezésre állna és várná, hogy Csaba elvegye feleségül.

(mindig Anna ment Csabához amikor annak megfelelő volt és füttyentett neki)

2022. nov. 10. 15:27
 4/9 A kérdező kommentje:
2 Ez jól hangzik, de nem értem hogy lehet mással ha egyszer el dönti hogy a másik nővel akar lenni. Ehhez gyomor kell nem gyenge. Milyen ember az ilyen? Manipulatív. Hihetetlen milyen emberek vannak. Nem hittem volna hogy ilyen van.
2022. nov. 10. 19:34
 5/9 A kérdező kommentje:
1 Hát ez lenne a reális mivel két embert nem lehet egyszerre szeretni és szexuálisan kívánni. Hogy bírja hogy le fekszik a másik nővel utánna haza megy és ugyan ezt meg teszi otthon is szemrebbenés nélkül.
2022. nov. 10. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
35%

Több ilyen van, mint gondolnád...

Nekem sajnos volt szerencsém olyan emberhez is, aki könyörgő szerelmes leveleket küldött a volt nejének, miközben velem volt és nekem szidta, neki meg engem szidott, hogy engem nem lehet levakarni... Végül is, csak vacsorát főzött meg virágot kaptam két szex között, biztosan nekem kellett érte kuncsorognom... Jah, neem... 😉

2022. nov. 10. 20:08
 7/9 A kérdező kommentje:
6 az komoly
2022. nov. 10. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
41%
Simán lehet egyszerre két embert szeretni és kívánni, kérdező.
2022. nov. 11. 01:17
 9/9 A kérdező kommentje:

8 És ilyenkor mind a kettő emberben ugyan az tetszik vagy valami más? Erősebb a szeretet mint a egyik férfi iránti tisztelet és megbecsülés? Hogy nem minden energiámat szeretetemet és figyelmemet egy embernek szentelem? Persze lehet két embert szeretni de az nem olyan szeretet szerintem,ez olyan baráti szeretet ami korántsem olyan mint amikor egy ember olyan fontos neked hogy mindent meg tennél érte.

Mond el léccives szerinted hogyan lehet két embert ugyan úgy szeretni?

2022. nov. 16. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!