Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hitegetnek azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hitegetnek azzal, hogy egyszer találok egy nőt, akinek tetszek?

Figyelt kérdés

Igaz, írták már interneten, hogy vonzó vagyok ("hottie" konkrétan), de úgy tűnik ez kevés.

De amúgysem akarok vonzalmat kellteni bennék, mert a végén még szex lesz belőle és én attól kicsit félek.

Gyereket meg nem akarok csinálni, mert jó eséllyel egy ronda, torzszülött lesz vagy értelmi fogyatékos.

Szóval az egésznek nincs értelme. Még ha nem is így lenne, túl sok csalódás meg viszonzatlan szerelem volt és már elegem van.

2022. okt. 11. 15:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Én nem hitegetlek, ezzel a mentalitással te soha a büdös életedbe nem fogsz találni senkit.
2022. okt. 11. 16:02
 2/21 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha a mentalitás számítana nem csak a külsőségek, meg van-e munkám meg én vagyok-e a leghangosabb. Meg ha eddig nem sikerült, akkor most miért sikerülne?
2022. okt. 11. 16:15
 3/21 anonim ***** válasza:
72%
Osztom az első véleményét. Soha sem lesz barátnőd (sem). A mentalitásod miatt. Már eldöntötted, hogy nincs értelme párkapcsolatra hajlanod, innentől minden más megmagyarázás.
2022. okt. 11. 16:24
 4/21 A kérdező kommentje:
Akkor törődjek bele vagy van valami megoldás?
2022. okt. 11. 16:27
 5/21 anonim ***** válasza:
53%

Ne törődj bele, fejleszd magad! Fordulj szakemberhez, pl. pszichológushoz, mert ezen önmagadtól nem biztos, hogy tudsz változtatni. De a szakemberrel könnyebben felderíted, mi a valódi baj (mert közel se biztos, hogy az, amit bemesélsz magadnak) és segít neked ezt a részét is kezelni.

Sok sikert!

2022. okt. 11. 16:29
 6/21 A kérdező kommentje:
De van akinek tetszettem, de aztán elhagytak.
2022. okt. 11. 16:31
 7/21 anonim ***** válasza:
54%
#6: vagyis a külsőd oké, a belsődről viszont csak kapcsolatban derült ki, hogy hitvány.
2022. okt. 11. 16:47
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem, csak félreértettük egymást.
2022. okt. 11. 16:50
 9/21 anonim ***** válasza:
#8: Érdekes teória. És ki értett félre kit?
2022. okt. 11. 17:25
 10/21 Mathus ***** válasza:
78%
a kérdésre: mert le akarnak rázni, mert másról sem tudsz beszélni, mint saját magadról, azért írod ki ezt a kérdést is naponta 10x.
2022. okt. 11. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!