Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha valaki (lehet az volt párotok) aljas módon hitegetne titeket és áltatna?
Figyelt kérdés
Mit tennétek, ha úgy éreznétek, hogy a "volt párotok" azt mondja hogy szünetet kér, meg blabla és mikor elvileg lejár a szünet nem azt kapjátok amit akartok? TEgyük bele a történetünkbe még azt is, hogy nagyon ki vagytok, mert nagyon szeretitek ezt az embert(mindegy hogy fiú-e vagy lány), de ő erre nincs tekintettel valamilyen oknál fogva és csak hiteget hogy újrakezditek ha megváltoztatok, miközben hiába faragtatok magatokon, hiába mentetek el mindenhová segítségért,hiába beszélgettetek emberekkel, hiába fizettetek is másnak, hiába éheztetek a stressz miatt, hiába fogytatok, stb hiába küzdöttetek a párotokért( sőt olyat is átmódosítottatok a személyiségeteken, amit a legtöbb ember nem tenne meg,mert monduk ahogy volt úgy volt a jó ,de szeretetből megtettétek ezt és mert hiányzik nektek az illető), végülis nem akar összejönni , randizni veletek, nem akarja megtekinteni a saját "eredményét", ami miatta formálódott és alakult ki illetve át. MOndjuk mert nem vállalja fel hogy már nem kelletek neki sehogyan sem, még úgysem ha egy teljesen új színterű kapcsolat lenne a szünet utáni dolog.(Bocsi munkahelyi gépnél vagyok, és bocsi ha elírhattam valamit,de kicsit remeg a kezem a stressztől, meg mert nem bírtam ki hogy ezt ne kérdezzem meg) Szóval ti mit tennétek ebben az esetben?2013. máj. 21. 14:09
1/49 anonim válasza:
keress egy jobb embert, aki megbecsül. de komolyan. velem is volt ilyen. és sokat szenvedtem. ne ess bele a csapdájába.
2/49 anonim válasza:
Sosem kértem senkitől szünetet egy kapcsolatban, és ha tőlem kértek, ott fejeztem be az adott kapcsolatot.Egyetlen egy embernek adtam, aminél pillanatnyilag pozitiv lett a dolog, de hosszútávon buktam lelkileg 2x többet mint ahogy gondoltam.
Pontosan ezért 18 év óta nem adok ilyenre, hogy ne járjak így ahogy te.
3/49 anonim válasza:
ugyenez volt velem is... a végsőkig elmentem érte a szünetben is küzdöttem feláldoztam érte mindent mire benyögte, hogy bocsi de beleszeretett másba
4/49 A kérdező kommentje:
Rajtam soha semmi nem fogott így ki, mint a szerelem, egyszerűen megbetegít. A szerelem rossz dolog. DE nem tudom megállni hogy ne szeressek valakit( a családomon kívül) Én amugy is egy szerelmes típus vagyok, nem tudok mit tenni ez ellen, ilyen az alapom. Sajnos :(
2013. máj. 21. 14:16
5/49 anonim válasza:
Nézd,én már ott feladtam volna,hogy szünetet kér az illető.A szünet egyenlő a szakítással,a jellemtelen emberek takarója.Szóval nem találom meglepőnek,hogy ez lett a végkifejlet,én egyszerűen semmibe venném ezt az alakot ezek után.Csak azért sem merülnék depresszióba,elvégre nem is érdemli meg az illető,akkor meg minek tegyem magam tönkre?Ha valaki változni akar,önmagáért változzon,ne másért,aki ráadásul játszadozik más ember érzéseivel.Az egészet el kell felejteni,bedobni a kukába.
6/49 A kérdező kommentje:
JEsszusom, velem is ez lesz? Fuhh bele sem merek gondolni mi lesz akkor, te jó ég!
2013. máj. 21. 14:17
7/49 anonim válasza:
Hát keress másik pasit!Aki olyannak szeret amilyen valójában vagy.Én senki kedvéért nem változnék meg.Szeressen úgy ahogy vagyok.Soványan,kövéren,teljesen mindegy.Tuti van olyan ember akinek te jössz be 1005-osan.És akkor majd ha az ex látja,hogy boldog vagy rájön mit veszített.
8/49 anonim válasza:
4 Miért kért szünetet egyáltalán? mit kellett változtatnod?
9/49 anonim válasza:
Ugyanezen mentem át 15 kg-t fogytam bekerültem a kórházba ott eldöntöttem hogy köszönöm nekem ebből elég. Kizártam az életemből végleg, eldöntöttem hogy itt és most én továbblépek. El kell engedni lelkileg.. Ismerkedni továbblendülni rajta..
10/49 A kérdező kommentje:
Én e egy férfi vagyok, méghozzá érzékenyebb az átlagnál és komoly férfi. Mit tegyek most akkor?!
2013. máj. 21. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!