Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha valaki (lehet az volt párotok) aljas módon hitegetne titeket és áltatna?

Figyelt kérdés
Mit tennétek, ha úgy éreznétek, hogy a "volt párotok" azt mondja hogy szünetet kér, meg blabla és mikor elvileg lejár a szünet nem azt kapjátok amit akartok? TEgyük bele a történetünkbe még azt is, hogy nagyon ki vagytok, mert nagyon szeretitek ezt az embert(mindegy hogy fiú-e vagy lány), de ő erre nincs tekintettel valamilyen oknál fogva és csak hiteget hogy újrakezditek ha megváltoztatok, miközben hiába faragtatok magatokon, hiába mentetek el mindenhová segítségért,hiába beszélgettetek emberekkel, hiába fizettetek is másnak, hiába éheztetek a stressz miatt, hiába fogytatok, stb hiába küzdöttetek a párotokért( sőt olyat is átmódosítottatok a személyiségeteken, amit a legtöbb ember nem tenne meg,mert monduk ahogy volt úgy volt a jó ,de szeretetből megtettétek ezt és mert hiányzik nektek az illető), végülis nem akar összejönni , randizni veletek, nem akarja megtekinteni a saját "eredményét", ami miatta formálódott és alakult ki illetve át. MOndjuk mert nem vállalja fel hogy már nem kelletek neki sehogyan sem, még úgysem ha egy teljesen új színterű kapcsolat lenne a szünet utáni dolog.(Bocsi munkahelyi gépnél vagyok, és bocsi ha elírhattam valamit,de kicsit remeg a kezem a stressztől, meg mert nem bírtam ki hogy ezt ne kérdezzem meg) Szóval ti mit tennétek ebben az esetben?
2013. máj. 21. 14:09
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
100%-ot akartam írni bocs
2013. máj. 21. 14:19
 12/49 A kérdező kommentje:
Siralmas, hogy férfiként kihasználnak anők csak. És nem szeretnek igazán. Én is hibás voltam, oké beismerem. De miért kell ezt csinálni velem? Mivel érdemeltem ki ezt a fajta "kezelésmódot"? MIndenhová elmentem, még templomba is nem is egybe.
2013. máj. 21. 14:21
 13/49 anonim ***** válasza:

:-)bocs akkor ne pasit keress hanem csajt:-)

Tényleg bocsi,azt hittem csaj vagy:-)

A lényeg ugyan az.Ennek a nőnek sose leszel jó.Tök mindegy mit csinálsz!Ha valamit véghezvittél az ő terve szerint kitalál mást.Hidd el!!!

2013. máj. 21. 14:21
 14/49 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz dolgod lesz a felejtéssel ha ennyire szereted de nem érdemli meg hogy nem egyél meg ilyesmi tudom milyen rossz ez sokszor át életem én is de ne tedd magad tönkre és ez egy veszett ügy sajnos ne szomorkodj ...!!!!
2013. máj. 21. 14:23
 15/49 A kérdező kommentje:
Figyeljetek, mikor találom meg azt a nőt, aki értékelni tud engem igazán, aki értékeli azokat a dolgokat amik nincsenek meg más fiúkban és férfiakban, aki fülig szerelmes belém és én is belé. Mikor? mikor?
2013. máj. 21. 14:24
 16/49 anonim ***** válasza:

10 Igy konkrétan tényszerűen szünetet kért a nő, vagy te gondolsz szünetre? vagy te kérted a nőtől a szünetet.

Egyáltalán az illető hány éves? te hány éves vagy? Szóval többet kéne tudni..

2013. máj. 21. 14:25
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

Én azokat az embereket és legyen fiú vagy lány akinek azt mondják hogy legyen egy kis szünet, nem fogja fel, hogy ez nem jelent mást mint egy kíméletes de végleges szakítás, nem tudom megérteni hogy miért nem vették az adást.

Ha két ember szereti egymást ott nincs helye a szünetnek.

A legtöbb ember csak kíméletes akar lenni, vagy gyáva megmondani az igazat, hogy már nem szeret, nem akar veled járni.

Így jön a szokásos szöveg aminek bizony megvan az értelmezése.

- Legyen egy kis szünet köztünk, hogy gondolkodni tudjak a jövőnkről (értsd: nem akarok már veled járni, de megbántani sem akarlak..szóval vége)

- jobbat érdemelsz nálam( értsd: nem jössz be nekem)

Kedves kérdező: Nem árt tudni hogy bizonyos mondatokat nem kell szó szerint értened.

Ha valaki szeret az veled marad. Ha nem szeret akkor szakít veled..ennyi.

2013. máj. 21. 14:25
 18/49 anonim ***** válasza:
Mit kerestél te egy templomban? egyáltalán minek teszed be a lábodat ilyen helyre??????
2013. máj. 21. 14:26
 19/49 Amado atya ***** válasza:
100%
Én tovább lépek. Mi az, hogy "újrakezdjük, ha megváltoztál"? Hülyeség. Hiszen annak idején -elvileg- azért szeretett belém, aki, és ami vagyok.Megismerte minden tulajdonságomat, és úgy fogadott el, ahogy vagyok. Az most hirtelen hogyan lehet "rossz"?
2013. máj. 21. 14:26
 20/49 A kérdező kommentje:
Figyeljetek nem ő mondta ki konkrétana szünetet, hanem az apja, és ebbe maradtak. ÉS ő s zigorúan tartja magát ehhez( a párom). EL sem tudtam nélküle képzelni létezni. ÉS most nem beszélhetek vele. Borzasztóan fájdalmas ez nekem. FŐleg hogy nem érzi át a dolgot, miközben pont ugyan ezt tette vele az előző barátja is, szünetet kért majd dobta, és a párom öngyilkos akart lenni fájdalmában. Most ő teszi ezt velem. ÉS fogadok hogy valamelyik kommentelő között van vagy éppen most nézi ezt akérdést. DE nem szakad meg aszíve. NEm szakad meg a szíve.
2013. máj. 21. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!