Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hitegetnek azzal, hogy egyszer találok egy nőt, akinek tetszek?
Igaz, írták már interneten, hogy vonzó vagyok ("hottie" konkrétan), de úgy tűnik ez kevés.
De amúgysem akarok vonzalmat kellteni bennék, mert a végén még szex lesz belőle és én attól kicsit félek.
Gyereket meg nem akarok csinálni, mert jó eséllyel egy ronda, torzszülött lesz vagy értelmi fogyatékos.
Szóval az egésznek nincs értelme. Még ha nem is így lenne, túl sok csalódás meg viszonzatlan szerelem volt és már elegem van.
Nézd, tényleg menj már el valami pszichológushoz. Nincs bizonyíték a kezemben, de gyanúsan sokadik hasonló kérdés... Láthatóan régóta foglalkoztat téged a dolog, és ha a gyakori népe eddig nem adott jó választ ill eddig nem gyógyított meg, időpocsékolás az egész.
A 4. válasz pl nem illik a kérdéshez, ott mintha kapcsolatot szeretnél, a kérdésben véletlenül sem. Csak beszélgetni akarsz erről a dologról, mert ez a fétised?
"A 4. válasz pl nem illik a kérdéshez, ott mintha kapcsolatot szeretnél, a kérdésben véletlenül sem"
Hát szeretnék, de alkalmatlan vagyok rá.
Fizud milyen? Lakás?
Sok férfinek csak 30 felett lesz elsőnek párkapcsolata amikor a nők, már egy stabil jó keresetű férfinek akarnak gyereket vállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!