Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy reagálnátok ha felmerül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok ha felmerül a gyanú a megcsalásra és így reagálna a párotok?

Figyelt kérdés

"Ha akarnék se tudnék, rajtad kívül úgysem feküdne le velem senki"

Ez olyan megalázó nekem.. mintha csak azért lenne velem mert nincs másra lehetősége

Vagy megcsalna, de nem tud

2022. nov. 6. 10:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem pedig,ha nem csal meg akkor szimplan valaszol hogy nem es miert gondolod ezt,de o egy teljesen masfanta valaszt adott, nem mondta egyertrlmuen hogy nem, hanem hogy ha akarna se lehetne mert nincs kivel. Szerintem pedig epp hogy van kivel es ezert valaszolt igy, te pedig a kijelentesen kattogsz, pedig inkabb a megcsalason kellene. Nem beszelni kell vele rola,hogy szerintem megcsalsz mert igy ugy sem fogsz olyan valaszt kapni,ha hazudni akar akkor hazudik. Ha valoban van ra mar jel es a megerzesed ugy sem csal, mond meg neki hogy te utana jartal mindennek es most kezdi el magatol elmeselni oszinten hogy ez megis mi,mert akkor meg van esely megmenteni ha mindenben oszinte vagy ha nem, akkor mar pakolsz is es nem vagy kivancsi az igazsagon kivul barmi fele mas magyarazkodasra. Ha van valami, akkor ugy is elmondja mert akkora nyomast helyezel ra, nem tudhatja mit tudsz es mit nem, de ha csak a ketsegeid meseled el akkor tudja alakitani a beszelgetest es megvezetni, sok ember annyit mond el amennyit muszaj es akkor is hazudhatnak ha egyertelmuen ott a bizonyitek, ugy hogy az ilyenre az egyetlen megoldas a nyers szembesites,mert arra nem tud felkeszulni.
2022. nov. 6. 14:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz ezzel az emberrel...Ha általában véve máskor sem kommunikál egyértelműen az red flag! ...Ez a legjobb kétélű fegyver a hasonszőrű férfiak kezében, mert a nők így azt magyaráznak a szavaikba, amit gondolnak. Ők meg utólag mondhatják, hogy "nem mondtam ilyet". ...Ami voltaképp igaz is :D
2022. nov. 6. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!