Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokéves (10+) kapcsolatban felmerül a gyanú, hogy a párod megcsalt az eslő időkben. Akarnátok tudni az igazat, vagy nem?
Mi értelme lenne? változtatna-e valamin? Igen, az azt jelentené hogy az eddigi életem egy kib@szott nagy hazugságra épült, rettentően összetörnék, csalódott lennék.. S hogy fel tudnék-e állni egy ilyen megrázkódtatásból nem tudom...
Nem értettem félre :( és összerakva egy akkori emlékkel egyértelmű... Szóval bonyolultabb a sztori, itt nem egy megbotlásról van szó, hanem több kalandról...
de ha azt mondom, hogy 10 éve minden oké köztünk, és nem akarok utána menni a történteknek akkor meg bennem marad ez a bizalmatlanság.. Ezt hogyan dolgozzam le?
Lehet, hogy a tudatlanság boldogság, de az ember jelleme nem változik ilyen szignifikansan. Tehát ha akkor megcsalt és nem derült ki akkor simán lehet, hogy most is szrrá csal a hátad mögött. Én akarnék tudni róla.
24N
Ha most boldog vagy, akkor én nem tenném tönkre, magam miatt, nem a párom védelme miatt. De úgy érzem ez nem hagy nyugodni téged. Apám kettős életet élt 13 évig, volt egy másik nő, akinek gyereke van tőle. Nem ezért váltak el, ez később derült ki. Mai napig gondolkodom sokszor, hogy anyám helyében mit tettem volna, észrevettem volna-e. Hogy jobb-e így, hogy más miatt váltak szét? Vagy mi lett volna, ha boldogok együtt, de ez kiderül, akkor együtt kellett volna maradniuk?
Nehéz döntés, mérlegre kell tenni, hogy abban az esetben, ha kiderül, hogy igazad van, valóban te vagy a nyertes?
A baráti társaságunkban van egy házaspár. 25 éve házasok, nagyon fiatalon jöttek össze. A férj mindig is féltékeny volt a feleségre, néha meggyanúsította, hogy ezzel-azzal biztos félrelépett a baráti társaságban. Bizonyítéka sosem volt és a feleség hiába állította, hogy nem volt hűtlen, ez végigkíséri a házasságukat. Már felnőtt gyerekeik vannak és a férj néha még mindig azon rugózik, hogy a feleség vajon megcsalta-e 23 évvel ezelőtt vagy sem.
Ennek így baromira semmi értelme, csak mérgezi a házasságot, a házastársakat, a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!