Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok ha felmerül a gyanú a megcsalásra és így reagálna a párotok?
"Ha akarnék se tudnék, rajtad kívül úgysem feküdne le velem senki"
Ez olyan megalázó nekem.. mintha csak azért lenne velem mert nincs másra lehetősége
Vagy megcsalna, de nem tud
"Egy könnycseppet nem érdemel az ilyen ribi."
Miből vontad le azt következtetést, hogy a kérdező férfi, nem pedig nő?
#5 "Miből vontad le azt következtetést, hogy a kérdező férfi, nem pedig nő?"
Nem következtettem (nem is volt rá szükség), hanem elolvastam a főkérdést is, amiben az szerepel, hogy "párotok". Az esetemben csak minden tekintetben nő nemű lehet párom. És ez alapján válaszoltam meg a kérdést. 😉
Nekem azt mondta az exem, amikor meggyanúsítottam, hogy á dehogy, bárcsak igaz lenne. Aztán mégis igaz volt.
Ha gyanakszol, és nő vagy, ott már biztos van valami. Lehet, hogy csak szándék. Általában jók a megérzések. Te is érzed, hogy a kapcsolatban nincs rendben valami. Ha biztos vagy a párodban, eszedbe sem jut ilyesmi.
Ma mindenképp beszélni fogok vele erről, mert nagyon megbántott ezzel a kijelentéssel.
Illetve elmondom hogy szerintem ez a kapcsolat már nem a régi, és hogy szerintem megcsal.
Ha azt akarja hogy vele legyek, akkor változtatni kell a hozzáállásán.
Köszönöm a kommenteket!
Egyébként én vagyok a nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!