Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy jele a megcsalásnak?
Furán viselkedik a barátom mostanában. Túl kedves hozzám, eddig is normális volt, de most kicsit túlzásba viszi már. Sokat csüng rajtam, nagyon sokszor ölel és puszil meg, eddig ez nem volt ennyire rendszeres. Teljesen másképp viselkedik. Olyan lett mint egy szerelmes tini, pedig már 5 éve együtt vagyunk. Úgy érzem mintha bűntudat állna a dolog mögött.
Más erre vonatkozó jelet nem vettem észre, nem jár soha sehova, melóból időbe haza jön (munkahelyén egyáltalán nem fordulnak meg nők) telefont nem dugdos, nem bujkál vele, közös jövőnket továbbra is tervezgeti.
Vélemény?
Miért van az hogy a jó dolgok mögé is rosszat kell látni?
Lehet meg akarja kérni a kezed vagy valami hasonló, te pedig rögtön a legrosszabbra gondolsz.
El akar jegyezni, te meg ilyenekkel vádolod.
Szegény férfi
Szerintem ez pozitiv es nincs szo megcsalasrol.
Lehet a kornyezeteben lat rossz peldakat, es rajott meg jobban meggyozoditt rola, mennyire fontos vagy neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!