Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet csalni egy szeretőt?
Figyelt kérdés
Független (elvált) vagyok, de van egy szeretőm,aki viszont házas.
Egy éve van viszonyunk, de nagyon keveset tudunk találkozni.
Legutóbb lefeküdtem valaki mással, amit el is mondtam neki,mire ő teljesen kiakadt.
Jogosan?
2022. okt. 18. 15:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
52 szavazat
1/11 anonim válasza:
Az én szeretőm is kiakadna, ahogy ismerem, mert ő elvárja a hűséget, ő is az. Lelkileg becsapva érezné magát.
2/11 anonim válasza:
Nem ertem azt ilyen alkalmi vagy szexkaocsokatokban szeretői kapcsolatokban miért várnak el hűséget nehogy valodi párja legyen a másiknak.
3/11 anonim válasza:
Megbeszélés tárgya, mint minden...
4/11 anonim válasza:
Azért ez sok dologtól függ. Ha érzelmi szerető is, akkor a féltekenység egy reális érzés benne. De mindenképpen, még csak állandó szexuális szerető esetén is problémás az ilyen, abból a szempontból, hogy milyen nemi betegséget szedhetsz össze valakitől, amivel neki is árthatsz.
5/11 anonim válasza:
Hacsak nem szerelmi viszonyról van szó, akkor nincs helye szeretők között a megcsalásnak.
6/11 anonim válasza:
Dehogy jogosan! Oké, megbeszélés tárgya, de nevetséges, ha az egyik fél házas, mégis hűséget vár el a másiktól, és nagyon rá se ér. Az ilyet inkább dobni kell a francba.
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem jogos.
Ő csalhat a párjával?
Ő csalja a párját, de ő vár el hűséget?
Vicc...
8/11 anonim válasza:
Ez van mikor a fagyi visszanyal 😂😂 Nem tudom mit várt, hűséget? Pont tőled? 😂😂
9/11 NTBS válasza:
Elvben igen, ha neked csak ő van.
10/11 anonim válasza:
A Te szeretőd megérdemelte, hogy megcsaltad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!