Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Nagyon röviden a szituáció. Tegnap a parom telefonján elég félreérthető üzeneteket találtam. Legyszives most ne akadjunk fent azon, hogy miért tettem ezt, eddig ezen kívül a hét év alatt egyetlen egyszer néztem bele meg a kapcsolat legelején a telefonjába. Furcsán viselkedett az utóbbi időben , voltak konfliktusaink és nem bírtam megállni. Ebben az üzenetben egy pár egyik tagja irt ra, hogy na van e valami fejlemény a múltkori beszélgetésük óta, beszélt e o velem a swingerezesről. Erre a baratom annyit irt , hat hogy én (a barátnő )nem vagyok erre nyitott , próbáltam már és nem jött be, úgyhogy szerinte ez velem négyesben nem fog összejönni , ha majd egyszer új barátnője lesz akkor esetleg (szomorú fej a mondat végén). Ja és ha változik valami majd szól nekik. Hozzátennék annyit, hogy az életben nem próbáltam semmilyen swinger klubbot és együtt sem volt ezzel kapcsolatos beszélgetésünk sem soha. Még volt egy kétértelmű üzenet váltás arról , hogy swingerezett egy másik parral és kerdezgettek öt a klubbrol stb ahol volt. A mondat nem egyértelműen van megfogalmazva , lehet úgyis értelmezni h engem is beleértenek a kérdésbe de úgyis h csak öt. Nyilván kérdőre vontam és elég vehemensen reagált , nem is érti miért csinálok belőle problémát , mikor csak annyiról volt szó , hogy egy pár megkörnyékezte öt a hotel bárjában (elutazott pár hete külföldre munka miatt) és o szimplán nem akart bunkó lenni és nagyon nyomulósak voltak vele ezért megadta a számát. És h nem erti mi a bajom, mert az üzenetből is kiderül , hogy lerázta őket.

Nyilván tudom, hogy minden ember és kapcsolat egyéni , de ti hogy reagálnátok a helyemben erre? Beszélni nem lehet vele, a fentebb leirtaktol többet nem lehet kiszedni belőle. De engem bant a dolog, nekem ez a Jajj csak nem akartam bunkó lenni egy ócska gyerekes kifogásnak tűnik. Hét éve élünk együtt ő 35F én 31N

2022. nov. 2. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:
88%

Azon nyomban elhagynám..

még hogy ilyet ír hogy majd ha új barátnője lesz. Biztosan azt mondtam volna hogy na akkor keresheti is az új barátnőt..

Hülyének néz, az meg nagyon ócska duma hogy túl nyomulósak voltak azért adta meg a számát.. ha valaki nem kopik le rólad és túl nyomulós elküldod a ….be. Főleg férfi létére lehetne esze erre.. de ő élni akart a lehetőséggel. Abból is látszik hogy ha az a valaki irt neki, senki nem kényszeritette hogy válaszoljon. Üzenetben már nem tud nyomulni. Max letiltja. Mégis válaszolt! Vajon miért?!

2022. nov. 2. 18:56
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Egyetértek 1-essel, szomorú, hogy ilyen férfinak esélyt adtál. Külföldön volt hotel bárjában... biztos menő pasi lehet, na, ennyit érnek az ilyen férfiak, miközben a normálisoknak nem adtok esélyt.

IncElemér

2022. nov. 2. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

A hotel bárjában szerinted nem történt több dolog is? Vagy épp a hotel szobában?

Dehogynem..

2022. nov. 2. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Klubban a pasid még nem járt, mert akkor nem üzeneteket váltogatna hanem tudná mi ott a pálya. S a másik párral sem klubban találkozott, mert akkor nem kérdeznék a klubról - tudná a pár a nélkül is hogy milyen az adott hely. Hogy honnan ismeri őket passz... valószínűleg szerintem net, valamelyik társkereső oldal.

Lefordítom neked nagyjából az eseményeket. A pasid párcserézni szeretne és ezért vette fel a kapcsolatot az adott párral és/vagy beszállni hozzájuk 3.-nak csak azt a legendát adta elő hogy még puhítja a feleségét. Nagyobb a sansz az utóbbira, s azt is megmondom miért. "Bebukott" a pasid, de sumákol, nem pedig őszintén megmondja, hogy őt ez izgatná, s inkább téged próbálna puhítani.

A félrelépéshez két dolog kell: szándék és lehetőség. Az előbbi megvan a fickódban az utóbbi megteremtésén fáradozott éppen. Hogy korábban sikerült-e neki meg nem tudni. Most van az, hogy nem kellene hagynod magad lerázni hanem leülni és teljesen őszintén megbeszélni a kapcsolatotokat a hogyan továbbról. A párcserével, swingerrel nincs gond HA mindkét fél akarja. Ha ti nem akartok nyitni akkor eldöntöd hogyan tovább. A szándék a pasidban nem fog megszűnni...

2022. nov. 2. 19:26
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Azt gondolom hogy egy mocsadek.

7 évet így elrontani csak azért mert nem bír a khhhm-vel.

Úgy vagnam ki, hogy csak úgy zuhogna!

2022. nov. 2. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem lennék olyannal akinek swingerezés az álma.
2022. nov. 3. 08:29
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
Én sem lennék olyannal aki ilyet ír hogy majd a következő barátnőjével. Tárgy vagy neki.
2022. nov. 3. 10:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Gondolom nehéz a paliddal beszélni erről a dologról, nem őszinte. Mégis meg kellene próbálni tiszta vizet önteni a pohárba. Ha azt mondanád neki, hogy téged érdekel a swingerezés, akkor megnyílna. (ha nem úgy gondolod, akkor blöffből ezt mondd neki, és akkor megnyílik szerintem). Ha nem gondoltál bele még sosem ebbe a swingeres dologba, gondolkozz el rajta, hátha megtetszik, egyébként nem rossz, ki lehet próbálni ezt is az életben.
2022. nov. 5. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!