Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény erről a helyzetről?
A barátom előttem kapcsolatban volt egy nővel, akivel nem akarták felvállalni egymást, mert idősebb jóval mint a barátom, de mindkettőnek megfelelt a kapcsolat abban a formában, tehát nem verték át egymást. A barátom emellett pedig folyamatosan társkeresőzött és kereste azt a nőt, akivel összeköltözhet, nyíltan, ami szintén nem zavarta a nőt, gondolom találkoztak akkor is titkon, amikor a barátomnak épp volt nyilvánosan felvállalt barátnője.
Sajnos én belecsöppentem ebbe, nem tudtam, hogy neki van egy ilyen titkos stabil háttere és az az érzésem, hogy mikor elkezdtük a kapcsolatot, nem volt teljesen őszinte velem. Mondhatni ez azért is furcsa, mert ő harcolt a kapcsolatunkért és ő akarta az egészet, hogy bemutasson minden haverének , stb , családtagoknak.
Mire kellettem én ?
Nagyon átverve érzem magam
Tárd elé a kezedben levő bizonyítékaidat és kérdezd meg, hogy ezeket miért tagadja. Valóban hitelesek a bizonyítékaid? Nem túlgondolsz valamit, amit ő joggal tagad?
Ha nem tudsz benne megbízni, ha tovább is kételyek gyötörnek, akkor ne raboljátok egymás drága idejét.
Nem tudom, ha lezárták a kapcsolatot, a dolgot nehezíti, hogy kollégák.
Ha nekik megfelelt titokban találkozni, akkor miért vetettek volna véget?
Nem látom az okát
Plusz, hogy mikor nincs barátnője, van kihez feljárjon, ha akar
Konkrét bizonyítékom nincs honnan lenne, csak a logikám segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!