Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a helyzetről ?

Figyelt kérdés

Barátnőm férje pár éve megbetegedett és a barátnőm viseli gondját. Agytumorral műtötték a férjét és habár jön megy, nem fekvőbeteg, de teljesen a regi nem lesz. Lehet már házaséletet sem élnek, sok gyógyszert szed a férje.

A barátnőm szeretőt tart, azelőtt is kikapós menyecske volt, gondolom csalta a betegsége előtt is, de most ami lefolyik, már szembeszökő, kihívó cuccokkal a facebookon, melleit mutogatja, pasik flörtölnek es visszaflörtöl, tehat nem is takarja, nem viselkedik férjes asszonyként. Egyesek szerint amíg a férje el van látva, addig neki is joga van élni, de én nem tudom ezt hogyan lehet végigcsinálni, hogy van gusztusa hozza a pasiknak, amikor tudjak, hogy otthon egy beteg férfi várja, nem aggódik, hogy emiatt őt magát lenézik a pasik, hogy átveri a férjét?

Szerinte joga van élni....

Szerelmes is volt az egyik szeretőjébe, találkoztak folyton szexre évekig . Most új van ....

2022. júl. 28. 01:05
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Tudom nem az én dolgom, nem ítélem el, csak tudom, hogy én nem tudnam ezt tenni és próbálom megérteni, hogy lehet így gondolkodni
2022. júl. 28. 01:07
 2/15 anonim ***** válasza:
96%

Te miért nem a saját életeddel foglalkozol?

Lehet a férjével megbeszélték, hogy lefeküdhet mással, mert a férje esetleg képtelen rá a betegsége miatt.

2022. júl. 28. 01:07
 3/15 anonim ***** válasza:
62%

Ha a férjével ezt megbeszélték (amit te nem tudhatsz) akkor igazából sajnálatos, hogy így alakult az életük, de meg lehet őket érteni.

Viszont, ha a férje háta mögött csinálja ezt akkor egy igazán undorító ember.

2022. júl. 28. 01:11
 4/15 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem emberi és érthető. Nem akarja magára hagyni a férjét, de élve eltemetni se akarja önmagát. Nem szerencsés helyzet, de próbálja belőle kihozni a maximumot.
2022. júl. 28. 01:27
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát az egyik legnehezebb dolog ez az életben ami csak előfordulhat szerintem. Senki bem kényszeríthető arra higy élete végéig remeteként gondozzon valakit, bár beszédes hogy a betegsége előtt is kikapós volt…

Szerintem a férjnek mondjuk ez a legkisebb gondja most.

2022. júl. 28. 02:58
 6/15 anonim ***** válasza:
94%
Közöd? Tudja a baratnod hogy irigy vagy rá?
2022. júl. 28. 03:34
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
Semmi, de semmi közöd hozzá.
2022. júl. 28. 06:16
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Mi az, hogy semmi köze hozzá? Ki találja ki ezt az állatságot?

Váljon el, vállalja, hogy fxsz kell neki, de ne alázza a férjét, aki beteg is.

Napiszarra a nővel!

F, 39

2022. júl. 28. 08:15
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szar helyzetben van... van aki ilyenkor otthavyja a férjét... ő legalább benéz hozzá néha... az is több, mint a semmi.
2022. júl. 28. 08:34
 10/15 anonim ***** válasza:
96%
Valószínű a férje tudtával.Amúgy semmi közöd hozzá.
2022. júl. 28. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!