Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről ?
Barátnőm férje pár éve megbetegedett és a barátnőm viseli gondját. Agytumorral műtötték a férjét és habár jön megy, nem fekvőbeteg, de teljesen a regi nem lesz. Lehet már házaséletet sem élnek, sok gyógyszert szed a férje.
A barátnőm szeretőt tart, azelőtt is kikapós menyecske volt, gondolom csalta a betegsége előtt is, de most ami lefolyik, már szembeszökő, kihívó cuccokkal a facebookon, melleit mutogatja, pasik flörtölnek es visszaflörtöl, tehat nem is takarja, nem viselkedik férjes asszonyként. Egyesek szerint amíg a férje el van látva, addig neki is joga van élni, de én nem tudom ezt hogyan lehet végigcsinálni, hogy van gusztusa hozza a pasiknak, amikor tudjak, hogy otthon egy beteg férfi várja, nem aggódik, hogy emiatt őt magát lenézik a pasik, hogy átveri a férjét?
Szerinte joga van élni....
Szerelmes is volt az egyik szeretőjébe, találkoztak folyton szexre évekig . Most új van ....
Te miért nem a saját életeddel foglalkozol?
Lehet a férjével megbeszélték, hogy lefeküdhet mással, mert a férje esetleg képtelen rá a betegsége miatt.
Ha a férjével ezt megbeszélték (amit te nem tudhatsz) akkor igazából sajnálatos, hogy így alakult az életük, de meg lehet őket érteni.
Viszont, ha a férje háta mögött csinálja ezt akkor egy igazán undorító ember.
Hát az egyik legnehezebb dolog ez az életben ami csak előfordulhat szerintem. Senki bem kényszeríthető arra higy élete végéig remeteként gondozzon valakit, bár beszédes hogy a betegsége előtt is kikapós volt…
Szerintem a férjnek mondjuk ez a legkisebb gondja most.
Mi az, hogy semmi köze hozzá? Ki találja ki ezt az állatságot?
Váljon el, vállalja, hogy fxsz kell neki, de ne alázza a férjét, aki beteg is.
Napiszarra a nővel!
F, 39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!