Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy verjem ki őt a fejemből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verjem ki őt a fejemből?

Figyelt kérdés
Szerető voltam.5 hónapig tartott.Szakított velem,mert már fontosabb lettem,mint a párja.Nem akarja elhagyni a családját,amire soha nem is kértem.Köszönöm nem kioktatást kérek!Soha többet nem leszek harmadik.Hatalmas szerelem volt,legalább is részemről.Most nagyon szenvedek,nem akarok már reménykedni,de az érzelmeket nem lehet csak úgy kikapcsolni.Arról sem kérek kioktatást,hogy mennyire rossz duma ez hogy fontosabb lettem,mégsem velem van.Tudom!Az eszem mindent tud,csak a szívem nem.

2022. okt. 31. 15:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nincs senkije, kinek kell egy bálna. 🤣
2022. nov. 3. 11:41
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a munka segített. Többet dolgoztam. Minden szabadidőmet programokkal töltöttem ( séta, kirándulás, múzeum, mozi…….) még a szobám is átrendeztem. Azt vettem észre, hogy így nem szenvedek annyira, mert mindig volt kontakt baráttal, aki lekötött. Kidobtam minden rá emlékeztető dolgot. Még közös fotó sem maradt. Egy darabig nem jártam a közösen látogatott helyekre. Sportoltam, hogy este olyan fáradt legyek, hogy csak bedőljek az ágyba. 1 év után lett jobb (nem szerető voltam, de ez mindegy is, mert a szerelmes szenved , akkoris ha foglalt a párja, meg akkor is ha nem) kitartás. A számát is töröld, meg minden kontaktot vele, kutakodni utána tilos.
2022. nov. 11. 11:07
 23/24 anonim ***** válasza:
Kérdező! Hogy vagy azóta?
2022. nov. 23. 03:57
 24/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lettem jobban.Ha lefoglalom magam akkor el vagyok.Csak egyedül ne legyek.Azóta még az élet osztja pluszba a pofonokat…betegség,haláleset.Totális mélypont.És aki eddig mellettem volt,pont ő nincs…nem tudom lehet-e rosszabb.Talán egyszer jobbra fordul minden és majd találok egy társat is,de olyat,mint ő,soha.Azt hiszem ez az a szerelem,amit örökké a szívemben fogok érezni és bár csak 5 hónap volt,de elmondhatom majd a halálos ágyamon: Ezért érdemes volt élni! ….Majd idővel enyhülni fog,de elmúlni,biztos nem.
2022. nov. 25. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!