Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan verjem ki a fejemből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy van egy 3 éves párkapcsolatom, ami elég komoly (közös lakás, esküvő/gyerek tervek) és minden tökéletes. Alig veszekszünk, tök jól elvagyunk, a szex is ugyanolyan jó, mint az elején.

Viszont...

Van egy barátom, akit régebb óta ismerek, egyszer randiztunk, de a nagy távolság miatt csak barátok maradtunk (azóta ő még távolabb költözött). De szinte minden nap beszélünk, főleg poénkodunk egymással, ami néha átcsap “cicázásba”. Neki nincs barátnője. Ettől még el is tudtam magam határolni, de mostanában extra kedves és jófej volt meg vele álmodtam, elég erotikusat és azóta csak rá tudok gondolni. Holnap jön haza külföldről, olyankor szoktunk talizni de így nem is tudom :(

A páromat soha semmilyen körülmények között nem csalnám meg, de ezt a barátságot se akarnám elveszíteni, pedig tudom, az lenne a legjobb :(

2017. nov. 30. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Csak a szokásos. Férfi és nő között nincs barátság!

Mi lett volna ha...... Ne képzelj bele többet.

2017. nov. 30. 17:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem dobnám el a kapcsolatomat egy fellángolásért. A fiú barátod és közted ugyanúgy ott lesz a távolság...és ha összejönnél vele, majd 3 év múlva megint lenne egy másik srác? Van egy tökéletes kapcsolatod, ne dobd el, hanem becsüld meg. A haveroddal meg a saját érdekedben inkább kevesebbet beszélgess.
2017. nov. 30. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Találkozz vele és nézd meg hogyan viselkedik veled. Te pedig szabályozd magad. Lehet a tali végére el is múlik ez az érzés.
2017. nov. 30. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Sztem ez nem baràtsàg .Inkább flörtölgetés egs számodra szimpatikus pasival.Ha elmondod a pàrodnak tuti hogy ki fog akadni.
2017. dec. 1. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugy hogy pl lemondod a talit vagy csak minimàlisra csökkented a kontaktot.Én is hasonlo cipőben vagyok de nekem nem haverom a pasi csak ismerjük egymàst de igy sem könnyű annyi hogy nem keresem elterelem a gondolataimat .
2017. dec. 4. 05:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!