Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy verjem ki a fejemből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés

Szégyen, nem szégyen 20 éves létemre, sikerült gimis kiscsaj módjára belezúgnom egy barátnőm évfolyamtársába az egyetemen, de van barátnője és nem is akarok én próbálkozni, de azóta nem érdekel más. Sosem szerettem, ha így függök az érzéseimtől és nem akarom, hogy megakadályozzon ez az ismerkedésben. Látom én milyen bután hangzik az egész kérdés, de mit lehet tenni, hogy túl tegyem magam rajta?

20 l

2017. okt. 13. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok mindent. Pl semmit. Az idő úgyis segít, ha nem téped fel a varratot.
2017. okt. 13. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogy sikerült belezúgni? Mennyire ismered?

Ez csak azért lenne érdekes, hogy kiderüljön, mit kell tenned, hogy felejteni tudj.

2017. okt. 14. 00:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogyan verjed ki a fejedből?? Nagyon gyorsan!
2017. okt. 14. 01:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát amikor valami buli van mindig beszélgetünk, poénkodunk, búcsúzásnál megöleljük egymást, volt már, hogy nálunk (tesóm+én) aludt, de tudom, hogy akkor se lehetne semmi, ha nem lenne barátnője, mert mikor nem volt is más lányok jöttek be neki. Csak idegesítő, hogy mindenhol őt keresem a szememmel és szerintem már annyit álmodoztam róla, hogy teljesen beidealizáltam és nem is olyan mint amilyennek elképzelem...
2017. okt. 14. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha beszélgettetek és valamelyest ismered, akkor tényleg komoly "agymunka" kell hozzá, hogy ezt "felülidealizáld". :D

Egyébként ekkor talán az a legjobb, ha nem beszélgetsz vele, tartod a távolságot, és ha nem muszáj, egyáltalán nem találkoztok. Persze így is nehéz lesz elfelejteni, hiszen te érzelmileg eléggé "belerohantál" a dologba. :)

Próbálj valami egészen másra koncentrálni (tanulás, meló, sport), és idővel jobb lesz a helyzet, de az az idő akár pár hónap is lehet.

És egy észrevétel a végére, ami ettől az esettől független is lehet: az, hogy valakinek nem vagy az esete, az nem jelenti, hogy semmi esélyed. Nekem is megvan az ideálom, de volt olyan, hogy olyan lány tetszett, aki alig bírt olyan jellemzőkkel, mint amit én "alapból" szeretek. Mégis teljesen elbűvölt. :)

Ez is emberfüggő persze, de előre sose írd le magad.

2017. okt. 14. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!