Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjem ki a fejemből?
26 éves létemre kb úgy érzem magam mint egy tinilány.
Kórházi kezelőorvosomba úgy érzem teljesen belehabarodtam, pedig nem is beszéltünk szinte csak a problémáról. Találkozni össz-vissz 4x találkoztunk, abból 1 előzetes megbeszélés, a kontroll és 2x a beavatkozás alkalmával. De egyszerűen már az első pillanatban amikor megláttam teljesen magával ragadott, azóta se tudom kiverni a fejemből, minden pillanatban rá gondolok.
A kisebbik baj az hogy az életben többet nem fogunk találkozni. A nagyobbik viszont az hogy párkapcsolatban élek, családanya vagyok. Szeretem a férjem, bár az is igaz hogy nem felhőtlen a boldogság.
Mit tegyek? Hogy felejtsem el az orvost? Olyan rég éreztem ezt amit most, ennyitől(tehát a semmitől, csak egy mosoly amibe viszont bele borzongok) meg még sose és fogalmam sincs hogy hogy kezeljem a helyzetet. :(
Ez sok beteggel előfordul, de nem szerelem.
A beteg kiszolgáltatott helyzetben van, hálát érez, a megmentőt látja csak és olyan tulajdonságokkal ruházza fel az orvost, ami nincs is neki.
Nagyon gyakori h pl. kismamák "beleszeretnek" a nőgyógyászukba.
Ha nagyon nem tudod kiverni a fejedből, akkor keress fel egy pszichológust, ez egy átlagos dolog, nem egy kezelhetetlen valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!