Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy verjem ki a fejemből?
Ez az erős vonzalom úgy gondolom csakis a kémiának tudható be(két ember közi kémiai vonzalom...).
Amíg találkozol vele és a közeledben van mindig, egyfolytában azt a bizsergést fogod érezni, és egyszerűen a mozdoóulataiba szeretsz bele, és... mindenébe..
Nagyon erős tud lenni ez a fajta vonzalom. Ha ezt tovább húzod, hogy megismerkedj vele, vagy se, meg vacillálsz, szerintem a párod észre fogja venni...
Azért általában ezek a vonzalmak csupán testi vonzalmak, és lehet, hogy az ő és a te világod EGÉSZEN különbözik, és ha megismernéd kiábrándulnál belőle.
Velem is volt hasonló, de én undorítóan megcsaltam a páromat, rögtön szakítottam, és rájöttem, hogy az a férfi, akiért annyira odavoltam egy hihetetlenül bunkó... És egyáltalán nem érte meg.
Tanulj az én hibámból, és ha a pároddal jól érzed magad, akkor egyszerűen ne tulajdoníts nagy dolgot annak, hogy neked az a fiú bejön. Ennyi.
Viszont ha úgy áll a pároddal a kapcsolatod, hogy mostmár lépnél, akkor zárd le a kapcsolatot, és csakis utána próbálkozz be az 'álompasinál'. :)
Szerintem az, hogy szerelmes vagy nem kell, hogy kizárja azt, hogy menézz egy jó pasit, vagy fantáziálj róla! :)
Én a mostani párommal hihetetlenül boldogok vagyunk, és sosem voltam ilyen szerelmes, igazi lelki szerelem ez..:)
De azért amikor a csajokkal meglátunk egy pasit az utcán akinek olyan a segge, hogy a sör is megállna rajta, akkor csorgatjuk a nyálunkat! :)
Attól a mostani párodba még szerelmes lehetsz, hogy tetszik ez a fiú! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!