Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy verjem ki a fejemből ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verjem ki a fejemből ha nem lehet köztünk semmi?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akik nagyon szimpatikus nekem, de nem lehet közöttünk semmi komoly. Olyan sokat gondolok rá napközben. Most eljutottam odáig, hogy pár napja nem beszélünk, de így is sokszot eszembe jut.

Tippeket várok:)

2013. febr. 16. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kéne beszélnetek, mert addig nem fogod elfelejteni, és csak mégjobban megszereted. Én is így szoptam be...
2013. febr. 16. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel teljesen igaza van :/
2013. febr. 16. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Írj neki üzenetet. Én is így vagyok mint te csak a lányra várok, hogy írjon.
2013. febr. 16. 18:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudom, hogy az lenne a legjobb ha soha többé nem beszélnénk, ha kibírom így is lesz (ki kellene, mert úgyis én szívom meg a végén), ő nem tudja, hogy mit érzek iránta, szerintem talán nem is sejti.

2013. febr. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!