Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan verjem ki a fejemből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés

Üzletben dolgozom. Van egy pasi aki hetente párszor bejár venni ezt azt. Nem tudom megmagyarázni, de egyszerűen kikészít! Iszonyúan elkezd verni a szívem, remeg a kezem, teljesen erőtlen leszek ha bejön. Próbálom álcázni, de nehezen megy. Szerintem észre vette :o

30 felett vagyok, már nem tini. Férjnél vagyok, szeretem a férjem. Ez valami evolúciós testi reakció?? Alapból nyugodt típus vagyok... Hogy állítsam le az agyam /testem??

2022. szept. 13. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mióta vagy a férjeddel ? Nem lehet hogy vágysz másra ?
2022. szept. 13. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Hat ez nem túl normális reakció. Persze, értem én, hogy kémia meg minden, de szerintem te gondolatban még direkt erre hergeled magad, ezért ilyen hevesek a testi rekacioid.

Ő is halandó, o is büdöset szrik, nem kell csillogó szemekkel nézni rá. Pláne, hogy lehet, a felesége és a gyermekei várjak otthon.

2022. szept. 13. 18:45
 3/6 A kérdező kommentje:

7 éve vagyok a férjemmel.

Igen, lehet hogy magamat hergelem, de komolyan már attól félek hogy mi lesz ha bejön. Nem tudok uralkodni ezeken a testi reakciókon. Legalábbis ettől félek! Tiszta gáz!

Mégcsak annyira nem is jön be külsőre. Nem értem magam :O

Egyáltalán nem akarom ezt érezni!

2022. szept. 13. 18:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor tudatositsd magadban hogy nem tetszik külsőre, biztos büdös a szája, találj ki egy csomó dolgot, ami esetleg nem tetszene benne

Pl hogy rendszeresen hangosan bufog otthon vagy bunkó

2022. szept. 13. 19:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, rajta vagyok! Próbálok úgy viselkedni mint bárki más vásárlóval.
2022. szept. 13. 19:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon hasonlóan vagyok,8 éve a férjemmel, nagyjából minden rendben.Szinten egy üzletben dolgozom, és az egyik bizti őrrel vagyok így, annyira nem volt az esetem külsőleg,de ha meglátom már feszült leszek,igaz már egy éve vagyok ott,heti 2-3 nap látom.Az elején volt hogy olyan fura volt ha megjelent, aztán csúnyán kifejezve szinte nedves lettem amikor láttam őt közelről, és attól ahogyan rám nézett. Sokat masztiztam rá. Köszönésen kívül ezidő alatt kb 3 mondatot ua váltottunk.En dirket emiatt nem kezdtem el spanolni vele. És ő sem közeledett felém, pedig amúgy ilyen nagydumas pasi, mindenkivel jóban van ahogy látom.

Na mindegy, szóval ha sokat jár oda, akkor lesz az még rosszabb is, sajnálom.

2022. szept. 13. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!