Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan verjem ki a fejemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan verjem ki a fejemből egy munkatársamat aki nagyon bejön?

Figyelt kérdés

Nemrég elkezdtem dolgozni valahol, és van egy munkatársam, akit valamilyen oknál fogva nem tudok kiverni a fejemből.

Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen, hogy valaki ennyire megfogott volna.

Már első találkozásunk óta csak rá tudok gondolni, évek óta nem éreztem így senkivel kapcsolatban.

Próbálom őt elfelejteni, mert az együtt töltött idő alapján semmi jelét nem látom annak, hogy ez a vonzalom kölcsönös lenne.

Annyira fura érzések vannak bennem. Sokszor teljesen mással vagyok elfoglalva, csinálom a kis dolgaim, és a semmiből hirtelen rá gondolok, és mindenféle hülye helyzetek játszódnak le vele a fejembe.

Amikor az ő társaságában vagyok, extrán idegesnek érzem magam, és nagyon furán tudok viselkedni, ami miatt mikor nap végén átgondolom mi történt aznap, mindig nagyon kínosan érzem magam.

Egyébként pár napja elég jókat beszélgettünk, és szerintem eléggé egy hullámhosszon voltunk, de munkán kívül nem keressük egymás társaságát szóval szerintem ez így offos. Annyira szomorú vagyok, mert tényleg ezer éve nem éreztem senki iránt ilyen vonzalmat, sőt szerintem még soha, és tudom hogy nincs jövője ennek a kapcsolatnak, mivel teljesen egyoldalúak ezek az érzések.

Igazából csak azért írtam ezt ide ki, mert muszáj volt ezt most kiadnom magamból, mert nincs senki akivel megbeszélhetném az érzéseimet, és itt hátha van olyan aki ugyan ebben a cipőben jár, vagy esetleg tudna valami tanáccsal szolgálni.

2022. máj. 31. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Azt is el tudom képzelni mint oly sok más embernél, hogy....semmi jelét nem mutatod te sem annak, hogy szeretnéd őt jobban megismerni vagy bármit is szeretnél tőle ami nem munka jellegű....

a nők sokszor hiszik azt, hogy ha ezt meg azt csinálják abóbl egyértelműen minden lejön....hát nem.

2022. máj. 31. 17:37
 2/14 anonim ***** válasza:
73%

Munkahelyen nem tanácsos kapcsolatba kezdeni.

De ha már annyira nem tudod kiverni a fejedből akkor a munkahely úgy is jó lehetőség arra hogy megismerd.

Nekem is volt olyan hogy új munkahelyen bejött valaki aztán ahogy telt az idő, dolgoztunk együtt kibuktak olyan tulajdonsagai amikből levontam a következtetést hogy mi nem mukodnenk együtt párkapcsolatban.

Ha viszont a kezdetekkor osszejovunk biztos szakítás lett volna a vége és akkor nezhettuk volna egymas arcát utána.

Neked is új munkahely ez szóval azt javaslom ne próbálj egy kapcsolatba belerohanni rögtön.

2022. máj. 31. 17:46
 3/14 A kérdező kommentje:

#1 Ebben igazad lehet, de nem tudom milyen kéne viselkednem, vagy mit kéne csinálnom hogy feltűnjön neki. Elég béna vagyok ebben.

#2 Értem amit mondasz, és igazad is van. Egyébként ez nem lenne probléma, mert én csak ideiglenesen dolgozom ott pár hónapig.

2022. máj. 31. 18:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Te vagy a nő?
2022. máj. 31. 22:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyébként nagyon egyszerű. Mivel már nem sokáig dolgoztok együtt, így el fogod utána felejteni. Vagy éppen ezért, mivel már nem sokáig dolgozrok együtt, kezdeményezhetnél is. Ha mégis bukó, nem kell évekig nézni a másikat.
2022. máj. 31. 22:12
 6/14 A kérdező kommentje:
#4 igen
2022. máj. 31. 22:50
 7/14 anonim ***** válasza:
65%
ismerd meg, hívd el munkán kívül, ilyen nehéz?
2022. jún. 1. 01:26
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Dolgozz olyan helyen, ahol ronda, undok emberek vannak. Magyarországon nem nehéz. Még mindig jobb utálkozva bemenni a melóhelyre, mint szerelmesen.
2022. jún. 1. 14:45
 9/14 A kérdező kommentje:

Nincs elég bátorságom hogy elhívjam, főleg úgy hogy semmi jelét nem mutatja annak, hogy bármilyen szinten is érdekelném😅 mostani állapotomat nézve nagyon nem esne jól most még egy csalódás

#8 ezen most felröhögtem, bár abban nem tudok veled egyet érteni hogy jobb lenne utálkozva bemenni

2022. jún. 1. 17:12
 10/14 anonim ***** válasza:
Hívd el!
2022. jún. 1. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!