Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy munkatársam aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy munkatársam aki nagyon bejön mit tegyek? Van barátja 6 éve együtt vannak

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam nagyon jól össze barátkoztunk már annyira hogy szinte van olyan alkalom Facebookon hogy alig tudunk egymástól elszakadni meg küldjük egymásnak a smielykat giffeket....

Na szóval elkezdtük cuki becenevekel becézgetni a másikat .

Azt mondta hogy én vagyok az öri barija.

Lánynak van barátja.

Már felmerült a csókolózás kérdése is hogy gondoltam e arra .

Meg olyanra is gondolt ami nem baráti a munkatársaim is észre vettek és mondták neki hogy nagyon körülötte vagyok hogy biztos akarok valamit.

Ő azt mondta hogy szerinte semmit sem akarok.

Közbe egyik este bevallotta mind ketten hogy mit érzünk

Aztán megkérdezte hogy ez gondolat vagy álom .

Ennyi nagyjából

Én 22 éves

Lány 26 éves

2018. jún. 26. 18:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

ez így nagyon zavaros és én nem jönnék össze olyannal aki húzza az agyam,de azért a párjával marad.

vagy szeret és szakít vagy ne hülyítsen.

2018. jún. 26. 18:37
 2/15 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos meg kedves lány de nem tudom hogy mi lesz .

Vagy így is csak barátként gondol rám nem tudom .

Kétszer elmentünk moziba meg beszélgetni mászkálni ide oda.

2018. jún. 26. 18:40
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
Micsoda kis ringyó. Ha te kúrnád, és úgy menne titokban moziba, meg flörtölne a munkatársával, akkor milyen jelzővel illetnéd?
2018. jún. 26. 18:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Mivel nem házas, és "csak" jár valakivel, nem biztos hogy ő számára az igazi. Sőt, ha ennyire jól érzi magát veled, akkor simán lehet, hogy már egy ideje váltana, csak bizonytalan még. Én nem ítélem el az ilyen egyik kapcsolatból a másikba dolgot, mert sokszor az ember akkor jön rá, hogy nem kap meg valamit, amikor képbe kerül más. Nem adnám fel a helyedben, aztán úgy is ő dönt.
2018. jún. 26. 18:45
 5/15 anonim ***** válasza:
Az en munkahelyemen konkretan volt ilyen kis romanc:DD odaig fajult,hogy mikor a lany megmondta hogy kocc,a fiuka total megzakkant. Szitotta a feszkot,meg meg is utotte. Csori csaj meg elment mashova dolgozni inkabb. Ugyhogy gondold meg mit teszel!:D
2018. jún. 26. 18:45
 6/15 anonim ***** válasza:
26 éves lány nem fogja a hatéves biztonságos kapcsolatát felrúgni egy 22 éves kis munkatársáért. Elfogadja a rajongásodat, talán idővel mást is elfogad majd tőled, de soha nem fog kilépni a megszokott, kissé ellaposodott, de biztonságos kapcsolatból.
2018. jún. 26. 18:48
 7/15 anonim ***** válasza:

6 éve van barátja, de veled randizik (mozi 2x) - szép!

Miért nem szakít a barátjával és miért nem jön össze veled?!

2018. jún. 26. 18:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szólónak!

A csajnak bejön h érdeklődsz utána, imponál neki.

Izgatja a "tiltott gyümölcs" eljátszik a titkos vuszony gondolatával ami izgalmas, ad egy bizonyos adrenalin löketet. De ennyi. Nem valószínű h egyáltalán bele menne egy ilyen románcba, és ha mégis, a biztos partnerét nem hagyná ott emiatt

2018. jún. 26. 18:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Házi nyúlra akarsz lőni aki kapcsolatban másokkal flörtölget meg moziba járogat?
2018. jún. 26. 19:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Miért olyan biztos itt mindenki benne, hogy a csaj nem tervezi elhagyni a 6 éves, dögunalmas, de biztonságos kapcsolatát? Huszonévesen még bőven lehet váltani, és nem házasok.

Nekem az első kapcsolatom 5 évig tartott, de az utolsó két évben már éreztem, hogy valami nincs rendben, szinte semmiben nem értettünk egyet, tényleg csak a megszokás tartott össze. Míg nem megismertem mást, és mertem lépni, mert akkor rajzolódott ki, hogy lehet jobb is.

Teli van ez az oldal álszentekkel, akik egész biztosan hozzámentek az első szembejövőhöz, vagy csak úgy szálltak ki egy kapcsolatból, hogy addig rá sem néztek másra.

2018. jún. 26. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!