Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy munkatársam aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy munkatársam aki nagyon bejön mit tegyek? Van barátja 6 éve együtt vannak

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam nagyon jól össze barátkoztunk már annyira hogy szinte van olyan alkalom Facebookon hogy alig tudunk egymástól elszakadni meg küldjük egymásnak a smielykat giffeket....

Na szóval elkezdtük cuki becenevekel becézgetni a másikat .

Azt mondta hogy én vagyok az öri barija.

Lánynak van barátja.

Már felmerült a csókolózás kérdése is hogy gondoltam e arra .

Meg olyanra is gondolt ami nem baráti a munkatársaim is észre vettek és mondták neki hogy nagyon körülötte vagyok hogy biztos akarok valamit.

Ő azt mondta hogy szerinte semmit sem akarok.

Közbe egyik este bevallotta mind ketten hogy mit érzünk

Aztán megkérdezte hogy ez gondolat vagy álom .

Ennyi nagyjából

Én 22 éves

Lány 26 éves

2018. jún. 26. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hozzá kell érned a csajhoz, ha akarsz tőle valamit! Mondjuk megmaszírozod a vállát, elsimítod a haját. Csajokat az érintések zsongatják be. De fordítva is így van. Ha autóban viszel egy csajt, és kezét a combodra teszi, az elég egyértelmű jelzés, hogy akar.
2018. jún. 26. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:

“Miért olyan biztos itt mindenki benne, hogy a csaj nem tervezi elhagyni a 6 éves, dögunalmas, de biztonságos kapcsolatát?”

Azért, mert a kérdező fiúcska mindössze 22 éves, és a Gyakorin kérdezgeti, hogy mi a teendője egy nővel.

És aki nem gerinctelen, nem csalja meg a párját, az azért még nem álszent. Mit szólnál, ha anyukád titokban randizgatna a munkatársával apád háta mögött, megdicsérnéd, hogy jól van anya, legalább nem vagy álszent?

2018. jún. 26. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Sablonok és sablonok...

De a való élet nem így zajlik.

2018. jún. 26. 19:21
 14/15 anonim ***** válasza:

És aki nem gerinctelen, nem csalja meg a párját, az azért még nem álszent. Mit szólnál, ha anyukád titokban randizgatna a munkatársával apád háta mögött, megdicsérnéd, hogy jól van anya, legalább nem vagy álszent?

Ha ilyet tenne az anyum, gondolom oka lenne, és szeretem, tisztelem annyira, hogy meghagyjam az ő dolgának. Apámnál úgyszintén.

Könnyebb messziről lökni a bölcs gondolatokat, helyzetbe kerülve szerintem más lenne a vélemény. Persze az elveket akkor sem kell feladni, de agyalás, szenvedés nélkül nehéz ez.Aki pedig azt állítja, hogy ő aztán értelmes felnőtt és jól tudja kezelni az érzelmeit, annak nincsenek érzelmei, lehet nem is volt és nem is tudja mi az.

2018. jún. 27. 12:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Az ilyen összeállt "párok" nem ígértek egymásnak hosszútávra semmit. Ha igen, akkor már minimum menyasszony-vőlegény lennének. (Ami még szintén nem sokat jelent. Abból is kiléphet bármelyik fél - még régimódi gondolkodás szerinti is - becsületén esett csorba nélkül.)
2018. jún. 27. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!