Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy verjem ki őt a fejemből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verjem ki őt a fejemből?

Figyelt kérdés
Szerető voltam.5 hónapig tartott.Szakított velem,mert már fontosabb lettem,mint a párja.Nem akarja elhagyni a családját,amire soha nem is kértem.Köszönöm nem kioktatást kérek!Soha többet nem leszek harmadik.Hatalmas szerelem volt,legalább is részemről.Most nagyon szenvedek,nem akarok már reménykedni,de az érzelmeket nem lehet csak úgy kikapcsolni.Arról sem kérek kioktatást,hogy mennyire rossz duma ez hogy fontosabb lettem,mégsem velem van.Tudom!Az eszem mindent tud,csak a szívem nem.

2022. okt. 31. 15:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező egy biztos, ha fontosabb lennél melletted lenne. En szerető voltam, és felesége lettem mivel, több voltam mint az exe. Legyszi ne hidd el amit mondott mert nem igaz.
2022. okt. 31. 17:07
 12/24 anonim ***** válasza:
40%
Megérdemled ostoba liba
2022. okt. 31. 19:34
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

Ezek a válaszok, tényleg azért szánalmasak, mert fogalmuk sincs miről beszélnek. Nem voltak ezek a te helyzetedben. ÉN IGEN! És csak azt mondhatom még most több mint tíz év után sem könnyebb. Na jó talán egy kicsit!

Igen közhely, de jött valaki más, ő mégsem olyan! Szóval én megértelek!

2022. nov. 2. 11:16
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kalapáccsal,

Ha már képes voltál egy családot tönkretenni.

2022. nov. 2. 15:47
 15/24 anonim ***** válasza:
79%

"En szerető voltam, és felesége lettem mivel, több voltam mint az exe."

Más voltál, nem több.

Visszább az egóval ;)

Ezzel a mondattal is csak a "verseny-elmélet"-emet" igazolod, miszerint aki nős pasassal kezd nyomul, mert azt hiszi több/jobb lehet mint az ex.

2022. nov. 2. 18:07
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Csak több voltam, hogyha 2 hónap után dobta mint a kutyát, az meg kúszott utána 🤣és nevettük.Na cső
2022. nov. 2. 22:44
 17/24 anonim ***** válasza:
68%

Cső a se**edbe, te nyomoronc. Látom betaláltam XD.

2022. nov. 3. 09:01
 18/24 anonim ***** válasza:
48%

16-os.

Nevettetek? Az igen!

mostmár tuti, hogy csak jobban megfeleltél a pasas szánalmas igényeinek. Más voltál, nem jobb. Pont.

2022. nov. 3. 09:03
 19/24 anonim ***** válasza:
67%

16-os

Miért lettel volna jobb? Emberileg egészen biztosan nem vagy az, ha képes vagy más szenvedésen nevetni. De nem baj, mert legalább elszedtél tole egy t@konygerincu embert és így legalább a nőnek lehetősége van egy tényleg normális férfit találni.

És ne aggodj, akit így vinni lehet, azt melloled is el fogjak vinni 😘😉

2022. nov. 3. 09:46
 20/24 anonim ***** válasza:

"Soha többet nem leszek harmadik."

Kérdező, ha ezt beláttad, már nem hiábavaló, amit átélsz.

Próbálj arra gondolni, ami neked rossz és méltatlan volt ebben a kapcsolatban, és ismerkedj új emberekkel.

2022. nov. 3. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!