Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelt kérdés

Hogy lehet túlélni egy olyan helyzetet, ahol egy férfi és egy nő közös gyerekükkel házasságban élnek egy évtizede, majd egyszercsak a feleség megjelenik azzal, "megcsaltalak drágám, terhes lettem, de veled szeretném felnevelni, szeretném a házasságunkat helyrehozni".

Van ilyen, vagy csak álmodom? Egyelőre suicide megoldásokon kívül nem nagyon jutott más az eszembe... Elvetetni nem akarja, az gyilkosság.

2022. okt. 24. 06:27
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim válasza:

Szerintem ha suicid hajlamod van, azonnal keress orvost! Vagy beszélj a családoddal vagy baráttal!

A házasság kérdés kapcsán, elolvasva a válaszokat is, könnyű azt mondani amit írtak, kilépni, eldobni mindig könnyebb, mint megjavítani (persze ha van mit, és mindkét fél akarja) ez a mai megoldás... Te és Ő többek vagytok ennél?

Válaszaid alapján, még magad se tudod mit akarsz, bár inkább a javítás fele hajlasz...

Feleséged ennyire ridegen mondta, mint írtad, és amúgy is ilyen rideg? Nem mindegy, hogy ilyen tényszerű volt (menekülj) vagy sírva segitségkérően megbánva tettét mondta (megpróbálhatjátok)

2022. okt. 25. 14:41
 42/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért basznám ki, mert megcsalt, hanem mert egyrészt teherbe is esett közben (ami mindenképp súlyos jellemhibára vall, hacsak nem megerőszakolták), másrészt még képes volt egy ilyen kéréssel előállni, amiből nyilvánvaló, hogy valami totális málészájú fejőstehén töketlen lúzer balfék szerencsétlennek néz. Ha ő is szeretne téged, életed szerelmeként gondolna rád meg más effélék, akkor ilyesmi föl se merülhetne.
2022. okt. 25. 15:51
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
40, feleséged, gyermeked anyja ez igaz, de semmiképp sem a barátod. Te a barátja vagy, ő neked nem az.
2022. okt. 25. 16:52
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora hülyének néz és pofátlan is. Beszarás
2022. okt. 26. 07:24
 45/52 anonim ***** válasza:
94%

Én megértelek kérdező,és nagyon sajnállak,mert megint

egy jó embert rángat meg a sors.Hiába írkálják itt sokan,

hogy kib@sznák azonnal stb..Vagy nem szerettek,vagy nem tiszteltek még senkit az életükben. És azt is nagyra értékelem, hogy tiszteled

a gyermeked anyját..

Elég nehéz helyzet, még szimpla megcsalást is nehéz megbocsájtani.

Itt pedig még ennél is nehezebb jóval a helyzet..

Mennyi idős terhes most? Egy biztos, a közös gyerkőc is fontos

tényező, gondolom szereted.Hát nem irigyellek.Egyébként szerintem

volt már itt hasonló eset,csak régebben.

2022. okt. 27. 14:24
 46/52 A kérdező kommentje:

45 6 hetes terhes. Elkezdtünk egy párterápiát, hogy legalább az okokat tudjuk attól függetlenül mi lesz velünk. Vannak csontvázak rendesen a szekrényben.

Köszönöm, jól esett amit írtál, itthon nem kapok ilyen értékelést. Örülök, hogy valaki egyetért velem, hogy a harag düh asztalra kipakolása nem old meg mindent. Nem akarok egy jóembert élete legrosszabb napja alapján elítélni még ha merényletet is követett el a családja ellen tudattalanul. S elveszíteni sem. Bár az álláspontja változatlan, fel akarja nevelni a gyerkőcöt, ha kell egyedül.

Ebben én csak annyira leszek képes, hogy a távolból amiben tudom támogatom. Ez jutott, ezt kell elfogadni, valahogy felnőni a helyzethez.

Azt azért mindenkinek elárulom, hogy percenként kell megküzdenem a neander völgyi énemmel nekem is.

Főleg mikor megtudom, hogy a csávókám meg még továbbra is ajánlkozik, hogy ha nem is költöznek össze de összejárhatnának....

Abszurd az egész s a fene tudja mi tart észnél. A Dexterből most azért egy két jelenetet tudnék alkalmazni...

2022. okt. 27. 18:41
 47/52 anonim ***** válasza:
95%

#46-os kérdező, neked tényleg ennyire egy szikra önbecsülésed sincs?

Vagy valami mentális zavarban szenvedsz?

De most komolyan. Ennyi nyálas ömlengést, meg összehordott önmagadnak is összehazudozott szar dumát még nem láttam.

Ha együtt maradsz ezzel a k... vagy támogatod akkor a világ legnagyobb balekja vagy. És meg is érdemled a sorsod.

Viszont én még mindig nem hiszem el, hogy ez valós kérdés lenne.

Ergo ez is KAMU.

2022. okt. 27. 19:03
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudom elképzelni, hogy létezik ilyen ember, csak kitalált történet lehet.
2022. okt. 27. 20:19
 49/52 A kérdező kommentje:
48 Még én sem hiszem el...
2022. okt. 28. 04:14
 50/52 anonim ***** válasza:
100%

Majd legközelebb hihetőbb sztorit találj ki és ne told túl benne a nyálas vergődést. Akkor talán a 16 éveseken kívül is komolyan veszi valaki.

Amúgy irigyellek hogy ennyi időd és energiád van az ilyen kitalált kamukérdések gyártására.

2022. okt. 28. 05:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!