Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ezt túlélni?
Hogy lehet túlélni egy olyan helyzetet, ahol egy férfi és egy nő közös gyerekükkel házasságban élnek egy évtizede, majd egyszercsak a feleség megjelenik azzal, "megcsaltalak drágám, terhes lettem, de veled szeretném felnevelni, szeretném a házasságunkat helyrehozni".
Van ilyen, vagy csak álmodom? Egyelőre suicide megoldásokon kívül nem nagyon jutott más az eszembe... Elvetetni nem akarja, az gyilkosság.
Akkor válj el és majd ő felneveli egyedül.
Nő vagyok, de ez az a helyzet amit nem tudnék megbocsájtani.
Igen, jó a megfogalmazás, lefagytam, nagyon megtört a helyzet.
Természetes, hogy nagyon nagy részem van a dologban, hogy ide jutottunk. Ha a dolog megállna egy szimpla légyottban, nem kérdés, hogy mindent megteszek, hogy heylrehozzuk. De így. Annyira ismeretlen számomra a helyzet, fogalmam sincs miként viselkedjek, mit tegyek. Egyelőre annyit tudok tenni, hogy mindenben támogatom, amiben csak kéri. A tiszteletem és a szeretetem vezérel egyelrőe, de hamarosan kellene dönteni is. Fogalmam sincs mire vagyok képes, és mire ő. Teljes zárlat, köd az egész.
... és nem élünk külön. Ez az idei év túl sok problémát görgetett elénk. Nagyon sokat dolgozom, hogy haladni tudjunk az életünkkel, s évek óta csak a szürke hétköznapok jutottak nekünk, amiben egymást kritizáltuk, s el is felejtettük valójában miért is csináljuk. Mindenhez két ember kell, mondjuk ehhez 3 kellett.
Nem tudom hogyan oldjam meg. Azzal a gondolattal nem tudok megbarátkozni, hogy elveszítem Őket....
"A tiszteletem és a szeretetem vezérel egyelrőe..."
Tisztelet és szeretetet egy olyan nő iránt, aki egyreszt megcsalt, másrészt vedekezesre is képtelen volt, és harmadrészt más gyerekét akarja a nyakadba várni?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!