Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelt kérdés

Hogy lehet túlélni egy olyan helyzetet, ahol egy férfi és egy nő közös gyerekükkel házasságban élnek egy évtizede, majd egyszercsak a feleség megjelenik azzal, "megcsaltalak drágám, terhes lettem, de veled szeretném felnevelni, szeretném a házasságunkat helyrehozni".

Van ilyen, vagy csak álmodom? Egyelőre suicide megoldásokon kívül nem nagyon jutott más az eszembe... Elvetetni nem akarja, az gyilkosság.

2022. okt. 24. 06:27
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
85%

Tényleg, aki gyereket csinál majd kib.ssza a nőt, az a normális. :)

Kérdező, ha a másik kapcsolat összejött volna, ez a nő már rég vele lenne, ne emészd magad. Nem ezután veszíted el őt, elment ő már régen, csak most bajba került, ezért kapaszkodna beléd, tudja, hogy te szereted. A gyereket elvetetni gyilkosság, téged kicsinálni meg milyen emberi, ugye?

2022. okt. 24. 08:17
 22/52 anonim ***** válasza:
90%
17 Ok, akkor bírósági út. Hajrá! Ne ő tegyen már bele többmilliót más gyerekébe!
2022. okt. 24. 08:17
 23/52 anonim ***** válasza:
7%

Minden tiszteletem azoké, akik a kérdés elolvasásakor tudták, hogy a kérdező férfi. Én csak az első néhány komment után kezdtem hajlani errefelé, mivel pontos tényleírás még a kérdező saját kommentjében sem szerepel.

A válaszom lényege viszont az, hogy az adott házasfelek közül feltehetően a nő ismeri jobban a férjét (akár emberileg, akár manipulálhatóság szempontjából) illetve benne bízik meg emberileg. A házasság még nem garancia a külső fél iránti nemi vágy fellobbanása ellen és talán nem is kell a házasságot ilyen szempontból börtönnek tekinteni. Ha a férj szereti és tiszteli a feleségét, akkor ezt a kalandot nyugodtan "megengedheti" neki. Egy gyereket lehet úgy is szeretni, hogy vér szerint nem a miénk és ez a gyerek részéről is működik a felnevelő "szülője" irányában. Hogy a feleség valóban szereti-e a férjét és a továbbiakban szexuális tekintetben is hű lesz-e hozzá, azt majd a jövő dönti el. Próba-szerencse.

2022. okt. 24. 08:21
 24/52 A kérdező kommentje:

24 Köszönöm a kommented. Ezt a vonalat próbálom magamban felépíteni. Természetesen ehhez még azért kell a feleség részéről elhatározás, mert azért itt most adódnak feltételek, pl párterápia, tervezett minőségi én és mi idő.

Lehet, hogy én vagyok az, akivel minden sz...rt meg lehet csinálni, lehet. Ezt majd az élet a végén eldönti. Viszont nem akarom az életúnket semmissé tenni egy haragtól vezérelt eseménysorozattal, szeretnék a "normális" oldalon maradni amelyik nem tesz ősemberré.

Mindenki hibázhat, mindennek megvannak a következményei, de senki nem érdemli azt a szar helyzetet ami ezután következhet, ha még ellenségként is kezeljük egymást.

Plusz infó , hogy a 3.fél vállalná a gyereket a feleségemmel együtt, viszont feleségem tart attól hogy vele is megcsinálná ezt mert a 3.fél 3 gyereket hagyna maga mögött.... Tudom álnok és képmutató dolog ez, de nem volt ez több mint egy kilengés a részéről csak murphy törvénye közbejött...

Sok nagyon szép évet tudunk magunk mögött s sok dolgot kellett együtt megoldanunk hogy együtt lehessünk.

2022. okt. 24. 08:33
 25/52 anonim ***** válasza:
76%
Azért gondold jól át, ha eddig hármatokra is rengeteget kellett dolgoznod, hogy lesz ezek után? Négy emberre elég lesz annyi ami háromra is rengeteg munkával járt? Vagy pár év múlva újabb elégedetlenkedés, hogy sosem vagy velük? Hú, de nehéz helyzet ez, kívánok neked sok erőt, és innentől kezdd el a saját boldogságodat is nézni, nehogy belebetegedj!
2022. okt. 24. 08:40
 26/52 anonim ***** válasza:
97%
Jajj ha visszafogadod, akkor meg is érdemled, hogy ezt tette veled. Az én férjem is rengeteget dolgozik, de tudom, hogy értünk teszi és hamarosan beérik a gyümölcse is, amikor már nem kell ennyit dolgoznia. Sosem csalnám meg őt ez miatt, mert keveset van itthon. Te komolyan elnézed, hogy felcsináltatta magát mással? És azt nem veszed észre, hogy csak azért megy vissza hozzád, mert te el tartod őt? Könnyebb neki, mint dolgozni stb… 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Ez nem tisztelet meg szeretet, hanem egy igazi BALF..SÁG. Megnyerted a papucs férj fődíjat. De hátha neked így jó, akkor neveld más gyerekét és hagyd nyugodtan, hogy a feleséged jó hülyére vegyen. Meg is érdemled ezt az egészet, ha ilyen idióta vagy.
2022. okt. 24. 08:42
 27/52 anonim ***** válasza:
71%
Kidobnám mint macskát szarni a kölykével együtt. Nevelje fel meg tartsa el aki megcsinálta és viszontlátás. Viheti a közöst is.
2022. okt. 24. 08:45
 28/52 A kérdező kommentje:

26. Elfogadom a díjat. Pénzjutalommal nem jár? Elég drága a párterápia. Ráadásul a nagynevek mind fullon vannak.

Az abortusz nem járható út szerintetek? Soha nem foglalkoztam a témával....álláspontom sincs..

2022. okt. 24. 08:47
 29/52 anonim ***** válasza:
96%
Meg annyit hozzátennék, hogy te tiszteled es szereted őt, de vajon fordítva is így van? Nem hinném, mert akkor ezt nem játszaná meg veled. Az abortusz nem gyilkosság, még a Biblia is azt írja, hogy az élet a születéstől kezdődik, nem a fogantatástól. Az abortusz az bűn, de a félrekefélés nem az? 🙄😂 eszem megáll komolyan.
2022. okt. 24. 08:48
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy ilyen hétfő reggeli álmos kamukérdés egy kis provokációt és lequrvázást remélve.

A helyzet megint csak világos mint a nap, nincs olyan ember aki egy pillanatig is gondolkodna mit tegyen egy ilyen (kitalált) helyzetben.

2022. okt. 24. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!