Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ezt túlélni?

Figyelt kérdés

Hogy lehet túlélni egy olyan helyzetet, ahol egy férfi és egy nő közös gyerekükkel házasságban élnek egy évtizede, majd egyszercsak a feleség megjelenik azzal, "megcsaltalak drágám, terhes lettem, de veled szeretném felnevelni, szeretném a házasságunkat helyrehozni".

Van ilyen, vagy csak álmodom? Egyelőre suicide megoldásokon kívül nem nagyon jutott más az eszembe... Elvetetni nem akarja, az gyilkosság.

2022. okt. 24. 06:27
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
0%
11- ugy értettem ezzel a csapodár feleséggel a háttérben.
2022. okt. 24. 08:00
 12/52 anonim ***** válasza:
98%

12!

A kutyát nem érdekli a "csapodár feleség", így a bíróságot se.

2022. okt. 24. 08:00
 13/52 anonim ***** válasza:
8%
Hát figyelj, gondolj arra hogy lehetne rosszabb is. De tényleg. Az apától minél több gyerektartás kell, és őszinteség, ne tegyetek úgy mintha a te gyereked volna. Az se a gyereknek nem jó, se neked. Te max a nevelőszülője leszel, ha úgy döntesz. Haverok, ismerősök előtt nem gond, hiszen mondhatni mosolyszünetben történt a dolog. Ezért felesleges sokáig húzni a sértődéseket, veszekedéseket, mert az nem kapcsolat ha évekig több a probléma mint a jó dolgok, és egymás hibáztatása zajlik. A jogi részének nézz utána.
2022. okt. 24. 08:01
 14/52 anonim ***** válasza:
0%

10, én voltam a kettes, és egy szóval nem írtam, hogy ő a bűnös, Csak azt, hogy megértem a nőt, ha olyannal kell élnie, akinek ilyen esetben az öngyilkosság az első gondolata, mert nekem ez pl baromi messze esik a férfiastól, de még a normálistól is.

Szmámomra ez sokat elmond a kérdezőről, én nem akarnék ilyen ember párja lenni, akinek ez a megoldás.

2022. okt. 24. 08:01
 15/52 anonim ***** válasza:
97%

Kidobnám a fenébe, a gyerekért meg harcolnék.

Nem kapnám meg, mert a megcsalás nem ok a jog szerint, de hátha.

2022. okt. 24. 08:06
 16/52 anonim ***** válasza:
96%

14-es, milyen apától?

Mert amíg nem végeznek apasági vizsgálatot, NEM lesz a gyereknek a szerető az apja.

A feleség kérvényezheti bírósági úton (de azt hiszem, a férj is), és hogyha ott kiderül, hogy xy Jóska az apa, azután! lehet gyerektartási pert indítani ellene.

Amíg a feleség "csak mondja" hogy xy Jóska a gyerek apja, semmire nem kötelezhető a férfi (szép is lenne).

2022. okt. 24. 08:08
 17/52 anonim ***** válasza:
29%
15, látod, a felesége mégis vele akar élni. Valószínű, jobban ismeri nálad, ha gyenge sz.r alak lenne, nem futna hozzá a nő. Nem biztos, hogy ilyen helyzetben levő emberrel még így kellene okoskodni, sőt. Ráadásul az ilyen bezzegemberek mint te, százszor hamarabb rogynak össze ha élesben, a saját életükben történik valami megrendítő. A gondolatok pedig igenis villognak ide-oda krízisben. Nem ezzel zsarolja a nőt, ez emészti őt. Nagy különbség.
2022. okt. 24. 08:10
 18/52 anonim ***** válasza:
97%

Mindenben támogatod?

Tehát ezek szerint örömmel, dalolva fizeted majd egy olyan gyerek taníttatását, cipőjé - mindenét, amihez nem elég, hogy semmi közöd, még megcsalás után került a képbe.

Te tényleg nem vagy százas. A szeretetet dobd ki a francba, az a nő egy r...nc, nem szeretett téged.

Ha nem jó a kapcsolat, elválok - akár gyerekkel is -, nem félred..., felcsináltatom magam, aztán vigyorogva visszamegyek a rossz házasságomba, mondván a palimadár férjem úgyis felneveli a másiké.

2022. okt. 24. 08:11
 19/52 anonim ***** válasza:
96%
De azért megy vissza a nőd, mert tudja, hogy veled ezt is meg lehet tenni.
2022. okt. 24. 08:12
 20/52 anonim ***** válasza:
91%

a felesége mégis vele akar élni.

Viszont úgy tűnik, kell neki azért egy normális férfi is...

2022. okt. 24. 08:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!