Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy a szeretőd eltűnt anélkül, hogy elmondta volna, hogy vége?
Egy hete nem keres pedig naponta vagy két naponta szokott hívni. Nem csak szexről volt szó. Sokszor találkoztunk anélkül, hogy szex lett volna. Elején tisztázva volt, hogy nincs válás. Sosem vesztünk össze semmin. Talált a szó. Mindig kedves volt velem. Utoljára azt mondta telefonon, hogy visszahiv. Ez egy hete volt és azóta se kép se hang. Nem tudom, hogy kérdezzek-e rá vagy hagyjam. Tekintettel arra, hogy jó viszonyt ápoltunk elvartam volna, hogy elmondja meggondolta magát amit megertettem és elfogadtam volna.
N
Akkor elég fura, hogy naponta keresett 4 hónapig, aztán eltűnik. Máskor is lehetett elfoglalt.
A-lebukás veszély volt, csak nem mondja el, mert nem bízik benned annyire
B-másik nő, akinek csak 1x kellett
Én ezekre gondolnék.
Ha jó szerető tartsd meg, mert nehéz olyat találni. Csak így állj hozzá.
Hány éves vagy, kedves kérdező? Gondolom felnőtt emberként ha arra volt bátorságod, hogy belekezdj egy viszonyba, volt arra bátorságod, hogy kiírd nyilvános helyre a bánatodat, akkor arra is van, hogy leüljetek négyszemközt és megbeszéljétek hogyan tovább.
Azt mondod, még soha nem veszekedtetek. Ne haragudj, 4 hónap alatt mi a túró miatt kellett volna veszekednetek? 4 év múlva esetleg. De 4 hónap alatt ez nem eredmény.
Ezzel szemben most úgy viselkedsz, mint egy szerelmes tini, akinek a fiúja ránézett az iskola legszebb lányára és mosolyogtak is egymásra két másodpercig, majd mentek tovább, te pedig már egy hete ezen agyalsz, pedig tulajdonképpen ki sincs mondva, hogy együtt vagytok, hiszen titokban vagytok csak szeretők.
"44es igazad van, de akkor most mit tudok csinálni."
Azt amit eddig. Csukd be a szemed, dőlj hátra és élvezd!
Ha valakit még érdekelne. Megszűnt a "kapcsolat". Ezután hívtam 2x is es nem válaszolt. Csak tisztázni akartam a dolgokat, de vissza sem hívott. Ez ennyi volt.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!