Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt már hogy a szeretőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy a szeretőd eltűnt anélkül, hogy elmondta volna, hogy vége?

Figyelt kérdés

Egy hete nem keres pedig naponta vagy két naponta szokott hívni. Nem csak szexről volt szó. Sokszor találkoztunk anélkül, hogy szex lett volna. Elején tisztázva volt, hogy nincs válás. Sosem vesztünk össze semmin. Talált a szó. Mindig kedves volt velem. Utoljára azt mondta telefonon, hogy visszahiv. Ez egy hete volt és azóta se kép se hang. Nem tudom, hogy kérdezzek-e rá vagy hagyjam. Tekintettel arra, hogy jó viszonyt ápoltunk elvartam volna, hogy elmondja meggondolta magát amit megertettem és elfogadtam volna.

N

2022. okt. 19. 16:31
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
66%

Helyedben felhívnám vezetékesen, vagy felcsengetnék hozzá. :)

Legfeljebb ha az asszony nyit ajtót, összehoztok egy édes hármast vagy párcserét. Na? :)

De dobhatsz egy üzit is neki, hogy "terhes vagyok".

Vagy terhesteszt kiposztol fészen és betageled a csávót. :)

2022. okt. 20. 20:26
 12/53 anonim ***** válasza:
100%
Férjed is van amúgy, vagy te vagy a harmadik ebben a kapcsiban?
2022. okt. 20. 20:28
 13/53 anonim ***** válasza:
86%
Én egyszer ráírnék, nem bírnám ki? Rákérdeznék, hogy mi történt. A továbbiakat a válasz alapján dönteném el.
2022. okt. 20. 21:41
 14/53 anonim ***** válasza:
25%

Ha csak szeretőként vagy a történetben, akkor ez a sorsod, hogy akkor hívnak, amikor szükség van rád...

Ha meg te csalod vele az uradat, akkor no problem, ott az ember, pótold vele a szeretődet. Testileg és lelkileg is...

Sose értettem minek összeházasodni, ha utána mást kell bevonni szexelni meg lelkizni.

2022. okt. 21. 07:49
 15/53 anonim ***** válasza:
27%
#14 nem azért házasodsz ( most az érdek kapcsolatokat zárjuk ki), hogy utána mást is bevonj. Rés lesz a pajzson és ezért tud belépni egy harmadik.
2022. okt. 21. 08:01
 16/53 anonim ***** válasza:
100%

A harmadikoknak van rés az agyukon, azért lépnek be.

A kérdező egy élő példa erre a sok közül. Magának is ártott érzelmileg ezzel az egésszel.

Kérdező:

"Tekintettel arra, hogy jó viszonyt ápoltunk elvártam volna, hogy elmondja meggondolta magát amit megértettem és elfogadtam volna."

Biztos?

Tapasztalatom szerint ilyenkor szokott következni a sírás, meg a szólok a feleségednek, meg az öngyilkos leszek, ha elhagysz.

2022. okt. 21. 14:13
 17/53 anonim ***** válasza:
#16 lehet, de nem minden esetben.
2022. okt. 21. 15:39
 18/53 A kérdező kommentje:

Kedves 16os, ez nem az a mese.

Egyébként jelentkezett.

2022. okt. 21. 17:30
 19/53 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó! Akkor lesz szegz! *o* Majd mesélj!
2022. okt. 21. 18:59
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Elmondod miért tűnt el?
2022. okt. 22. 00:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!