Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy a szeretőd eltűnt anélkül, hogy elmondta volna, hogy vége?
Figyelt kérdés
Egy hete nem keres pedig naponta vagy két naponta szokott hívni. Nem csak szexről volt szó. Sokszor találkoztunk anélkül, hogy szex lett volna. Elején tisztázva volt, hogy nincs válás. Sosem vesztünk össze semmin. Talált a szó. Mindig kedves volt velem. Utoljára azt mondta telefonon, hogy visszahiv. Ez egy hete volt és azóta se kép se hang. Nem tudom, hogy kérdezzek-e rá vagy hagyjam. Tekintettel arra, hogy jó viszonyt ápoltunk elvartam volna, hogy elmondja meggondolta magát amit megertettem és elfogadtam volna.
N
2022. okt. 19. 16:31
1/53 anonim válasza:
Biztos lebukott és a párja figyeli a telefonját, úgyhogy be van tojva. Vagy csak simán bunkó.
2/53 anonim válasza:
Lehet baleset èrte, èn ráìrnèk hogy mi van.
3/53 anonim válasza:
Á, tuti lebukott vagy annak a határán van.
4/53 anonim válasza:
Szerintem is 99% hogy para van otthon.
5/53 anonim válasza:
Mióta vagytok viszonyban? Privátban is elmondhatod.
6/53 anonim válasza:
Én már "tűntem el" így sajnos. Nem jó megoldás, de így alakult. Egy ilyen szeretős viszony azért nem normális dolog, pár napig ezen gondolkodtam, a partnerem sem jelentkezett, aztán már túl sok idő telt el.
7/53 anonim válasza:
Figyelik a telefonját és nem akar lebukni. Majd jelentkezik.
8/53 anonim válasza:
Semmi szín alatt ne keresd! Ha lebukás veszély van, csak ártasz.
9/53 anonim válasza:
Beleszerettél? Vagy miért hiányzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!