Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irogat még neki? Elvileg vége a kapcsolatuknak, együtt maradtunk,mindent megigért. Tegnap este kapott viber üzenetekből ( amit a telo képernyőjén láttam) derült ki, leveleznek. Hogy szembesítsem ezzel?
Az étkező asztalon hagyta a telefonját, így a felugró üzenetek elejét láttam.
Hittem neki, hogy minket szeret, hogy fontos neki a család.
Az mondta, ez egyszeri botlás volt. Miért irogat, ha mellettünk maradt?!
Igen, már nincs bizalom.
Nem az a kérdés, hogy ő miért írogat neki, az a kérdés, hogy te miért hiszel egy ilyen tetűnek.
Egy valamit jegyezz meg: az emberek nem változnak SOHA, legalábbis pozitív irányba, maximum rosszabbak lesznek. Egyre többet, egyre pofátlanabbul tud, téged meg madárnak néz, akivel BÁRMIT megtehet.
Ha valamit te elnézel, akkor azt már nem ő csinálja veled, hanem te magaddal. Szóval: miért is tűröd el, hogy írogasson? Arra van önbizalmad, hogy egy gerinccel nem rendelkező, rossz vérű ember megváltozik, de arra nincs, hogy elhidd, tudnál magadnak ép párt találni?
Senki nem a kérdésre válaszolt.
Úgy szembesítsd, ahogy történt, láttad az asztalon véletlenül. Ebből még az is lehet, hogy a másik próbálkozik, ő lezárta. Nem írtad, hogy mennyire személyes/aktuális az üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!