Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagi juttatásokért cserébe megéri egy nőnek úgy együtt élni egy férfival , hogy az rendszeresen megcsalja ?
Ismerek egy vállalkozó férfit és jól ismerem az élettársát is , aki nagyon szép , és ápolt nő , igazi top modell szerű , arcra és alkatilag is .
Van a férfival közös gyermekük is , de a férfinek más nőktől is van gyermeke , akiket az a gyönyörű nő lát el , illetve tölti be az anyjuk szerepét .
A férfi több alkalommal is nyilvánosan dicsekedett azzal is pl: hogy a párjával végignézette , amint más nővel szexelt a saját ágyukon , majd utána a párjával is lefeküdt .
Vagy pl: hogy le vetette vele a bugyiját , hogy miniszoknyában úgy sétáljon végig egy város sétáló utcáján .
De volt mikor súlyos sérüléseket is okozott neki , mikor nem engedelmeskedett , csak pletyka szinten : állítólag a férfi egyik üzlettársának nem volt hajlandó megmutatni magát meztelenül .
Viszont mindezekért cserébe , a férfi elmondása , de a látottak alapján is , ellátja ezt a nőt , vagy párját , mindenféle drága holmikkal , fizeti a kozmetikát , fitnesz bérletét , elviszi nyaralni , nagy értékű autókat vesz neki stb .
Kedves nők és férfiak , ti mit szóltok ehhez , szerintetek megéri egy szép nőnek így élni a pénzért és jó létért cserébe ?
Én inkább tanultam és nagyon szép színvonalon eltartom magam.
De vannak nők, akiknek ez megéri, igen. Olyan 60 IQ alatt.
Ez nem teljesen az "anyagi juttatásokért megcsalja" kategória.
Az azon ismerősöm, aki háztartásbeliként a férj haláláig nem vált el, pedig csalták.
Ez inkább valami szürke ötven árnyalata szerű könyv...
Amit én írtam, azt lehet, hogy elviselném 40-50-60 évesen, mert felneveltünk több gyereket együtt, igaziból mâs lehetőségem nem nagyon van, ha már ilyen bután feladtam a karrierem stb.
De az a fiatal nő, akiről írsz, egyáltalán nem életszerű. Normál esetben a pasi bűntethető lenne (súlyos sérüléseket okozott). Mârmint biztod van, aki elviseli - ahogy a bántalmazó kapcsolatokat is - de nem gondolom, hogy egészséges pszichére vall.
6. / Valóban nem normális dolog így élni , én sem tartom annak , csak nem értem hogy egy ilyen szép nő még ha vannak már gyermekei is , miért nem hagy ott egy ilyen , nem is tudom minek nevezzem ( férfit )?
Hiszen én azt gondolom , hogy még így a gyermekeivel együtt is , válogathatna a férfiak között .
7./ A többi gyermek anyja úgy tudom , még fiatal lányok voltak , akik képtelenek lettek volna ellátni , eltartani a gyermekeiket egyedül és hogy ne a gyámhatóság vegye el tőlük , ez a férfi így vette magához őket , mivel még is csak az ő gyermekei .
Valamint a gyermekeknek azért kellett egy anya is , így bízta meg a párját azzal , hogy lássa el őket is .
Bár volt mikor halottam amikor a férfi gyönyörű párja , nagyon durván kiabált azokkal a gyermekekkel .
8./
Igen létezik nyitott kapcsolat is , de itt ha a férfi csak gyanakodott , hogy a szép "párja valaki mással flörtöl , akkor az a szép nő egy - két hétig nem volt látható az utcán és utána is csak úgy , hogy néhány helyen sérülések nyomai voltak láthatóak az arcán és még ki tudja hol .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!