Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irogat még neki? Elvileg vége a kapcsolatuknak, együtt maradtunk,mindent megigért. Tegnap este kapott viber üzenetekből ( amit a telo képernyőjén láttam) derült ki, leveleznek. Hogy szembesítsem ezzel?
Olyan nincs, hogy a masik probalkozik.
Tiltas torles baratai tiltas torles mindenhonnan.
Rejtett szamrol voltak hivasok, (miutan rendesen nem birta hivni) elkuldeni a gcbe, ha nem ert a szep szobol.
Ha meg ebbol sem, tonkretennem az egesz not :)
Sajnos! Volt benne reszem! Megbocsajtottam de nagyon nem volt egyszeru dolog! Inkabb nekem! Az o lelkiismeret megkonnyebbult mikor lebukott (nem viszony volt korabbi alkalmi felre dugas.)
Ha annyira megbánta volna és nem jelentene neki semmit, akkor már rég elmondta volna a nőnek, h vége. Godolom még szereti/ kell neki ezért nem tiltja.
Ha szembesíted is vele, max még jobban fog figyelni a lebukásra. Nem fog változni.Miattad nem.
Konkrét példát tudok neked mondani, barátnőm férje lebukott, szintén telefon után...én eleve nem értek egyet sajnos ezzel, amikor már nyomozgatni kell, meg telefont nézegetni...
Lebukott a férj és ment minden tovább azután is, hogy megigert mindent.
Csak már jobban odafigyelt rá.
Engedd el... Jó tanács
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!