Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Másfél éve vagyok feleség, 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél éve vagyok feleség, 5 éve vagyunk együtt. Sajnos túl korán akartam felnőni, érzem higy nem éltem ki magam Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem szeretném elveszíteni a páromat, de valami izgalomra vágyom. Bátyám barátjával beszélgetek néhány napja, látom az írásában, hogy nagyon tetszem neki, és az a helyzet, higy o is nekem. Neki szinten van párja, 3-4 hónapja. Jelenlegi párommal elhidegültünk egymástól, nincs nemi életünk sem jóformán. Kívánom a másik férfit, de attól tartok, ha lenne köztünk valami, akkor többet kezdenek el érezni. Szánakozó, lenéző kommenteket köszönöm nem kerek, akkor inkább lapozz tovább.

Ti mit tennétek a helyemben? Volt valaki hasonló szituációban?

2021. aug. 28. 18:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Mit jelent neked a kiélés? Kefélni össze-vissza, utazgatni, bulizni, piálni?

A kiélés egy mítosz. Ilyen nincs, hogy valaki kiéli magát, aztán egyszer már nem vágyik ezekre a dolgokra, ha egyszer vágyott. Olyan emberek vannak, akik ezekre valóban sosem vágynak, vagy pedig olyanok vannak, akik erre mindig is vágynak és vágyni fognak. Az, hogy néhány évig össze-vissza szexelsz, utána ez a vágyad nem fog ettől eltűnni, mert alapvetően ilyen vagy. Kijön ez rajtad ugyanúgy 10 vagy 20 év múlva is megint majd. Csak akkor már lehet egy 5-10 éves házasságot robbant fel a dolog. Inkább fogadd el magad, hogy te ilyen vagy, felejtsd el ezt a kiélés mítoszt.

2021. aug. 28. 18:48
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Válj el, most mit kínzod magad egy olyan kapcsolatban, ami már most halálra van ítélve majdnem? Sokan vannak sajnos így , mint te akik nem élik ki magukat és későn jönnek erre rá, amikor már gyerek, közös hitel és stb. van, nálad legalább még gyerek nincs neki nem bsszátok el az életét ezzel legalább. Lehet az a figura meg egy szex lenne és ennyi setöbb...
2021. aug. 28. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
35%
Na, csajok... Ha azert szomorkodtok, hogy miert nincs egy normalis pasi sem, akkor itt a valasz: Mellettuk valamiert ki akarjak elni magukat a nok.
2021. aug. 28. 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
1-es, pedig van ez a kiélés dolog. Főleg olyanoknál fordul elő, akik burokban éltek mondjuk fiatal korukban és sehova nem mentek, nem barátkoztak nagy nehezen összejön nekik egy kapcsolat és akkor döbben rá, hogy milyen jó dolgokból maradt ki eddig, persze pótolni már nem lehet a fiatal kimaradt éveket, de bántja a dolog, hogy nem bulizott nem ment sehova nem csinált semmi olyant, mint a többiek stb.
2021. aug. 28. 18:54
 5/11 anonim ***** válasza:
42%
Ha neked fontos a kefe, akkor egész életedben az lesz. Sose lesz pl több évtizedes kapcsolatod. Ezt fogadd el most és eszerint tervezd az életed, ne érjen csalódás és ismerd saját magadat.
2021. aug. 28. 18:55
 6/11 anonim ***** válasza:
50%
Mi kb 4 éve voltunk együtt amikor ugyanez a szituáció jött elő. Végül viszonyba kezdtem a párom munkatársával és beleszerettem(ő nem viszonozta), a páromtól meg még jobban elhidegültem, de legalább ez segített abban, hogy ki tudjak lépni a rossz kapcsolatból. Ez már nálatok is halálra van ítélve, szerintem ne tartson vissza egy papír. Most élj inkább, van időd újrakezdeni.
2021. aug. 28. 18:56
 7/11 anonim ***** válasza:
6. Nemsoká meg jön valaki a mostani helyett is. A nemsoká persze lehet 1 vagy 5 év vagy 8 év múlva is, de majd jön.
2021. aug. 28. 19:59
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
Jajj ezt a gagyi ribizli dumát, hogy nem éltem ki magam..:D
2021. aug. 28. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

Vagy elhagyod a párod,vagy helyre hozod a kapcsolatodat. Minden normális értékrenddel bíró ember ezt a két opciót ismeri.

Mindenki volt hasonló szituációban,legalábbis nagyon sokan. Azért tudjuk,hogy sehol nincs kolbászból a kerítés. Nincs holtodiglan holtomiglan szerelem. De van szeretet, összetartozás,tisztelet. Mennyi embernek akarsz fájdalmat okozni a "nem éltem ki magam" hülye szöveg mögé bújva?

Hát sokan vannak még ezzel így. Én meg "ki éltem magam"(a szó jó értelmében) ,akkor majd arra fogom,hogy hiányzik? Na puff.

2021. aug. 29. 08:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem "nem élted ki magad", hanem ettől a másik sráctól szeretnéd azt megkapni, ami jelenleg hiányzik a házasságodból. Ha a kapcsolatotok rendben lenne, akkor is lenne esélye nálad ennek a palinak?
2021. aug. 29. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!