Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél éve vagyok feleség, 5 éve vagyunk együtt. Sajnos túl korán akartam felnőni, érzem higy nem éltem ki magam Mit tegyek?
Nem szeretném elveszíteni a páromat, de valami izgalomra vágyom. Bátyám barátjával beszélgetek néhány napja, látom az írásában, hogy nagyon tetszem neki, és az a helyzet, higy o is nekem. Neki szinten van párja, 3-4 hónapja. Jelenlegi párommal elhidegültünk egymástól, nincs nemi életünk sem jóformán. Kívánom a másik férfit, de attól tartok, ha lenne köztünk valami, akkor többet kezdenek el érezni. Szánakozó, lenéző kommenteket köszönöm nem kerek, akkor inkább lapozz tovább.
Ti mit tennétek a helyemben? Volt valaki hasonló szituációban?
Mit jelent neked a kiélés? Kefélni össze-vissza, utazgatni, bulizni, piálni?
A kiélés egy mítosz. Ilyen nincs, hogy valaki kiéli magát, aztán egyszer már nem vágyik ezekre a dolgokra, ha egyszer vágyott. Olyan emberek vannak, akik ezekre valóban sosem vágynak, vagy pedig olyanok vannak, akik erre mindig is vágynak és vágyni fognak. Az, hogy néhány évig össze-vissza szexelsz, utána ez a vágyad nem fog ettől eltűnni, mert alapvetően ilyen vagy. Kijön ez rajtad ugyanúgy 10 vagy 20 év múlva is megint majd. Csak akkor már lehet egy 5-10 éves házasságot robbant fel a dolog. Inkább fogadd el magad, hogy te ilyen vagy, felejtsd el ezt a kiélés mítoszt.
Vagy elhagyod a párod,vagy helyre hozod a kapcsolatodat. Minden normális értékrenddel bíró ember ezt a két opciót ismeri.
Mindenki volt hasonló szituációban,legalábbis nagyon sokan. Azért tudjuk,hogy sehol nincs kolbászból a kerítés. Nincs holtodiglan holtomiglan szerelem. De van szeretet, összetartozás,tisztelet. Mennyi embernek akarsz fájdalmat okozni a "nem éltem ki magam" hülye szöveg mögé bújva?
Hát sokan vannak még ezzel így. Én meg "ki éltem magam"(a szó jó értelmében) ,akkor majd arra fogom,hogy hiányzik? Na puff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!