Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy a szeretőd eltűnt anélkül, hogy elmondta volna, hogy vége?
Egy hete nem keres pedig naponta vagy két naponta szokott hívni. Nem csak szexről volt szó. Sokszor találkoztunk anélkül, hogy szex lett volna. Elején tisztázva volt, hogy nincs válás. Sosem vesztünk össze semmin. Talált a szó. Mindig kedves volt velem. Utoljára azt mondta telefonon, hogy visszahiv. Ez egy hete volt és azóta se kép se hang. Nem tudom, hogy kérdezzek-e rá vagy hagyjam. Tekintettel arra, hogy jó viszonyt ápoltunk elvartam volna, hogy elmondja meggondolta magát amit megertettem és elfogadtam volna.
N
Kedves Kérdező, tudom, hogy nem kioktató szövegre vágysz, és nem is annak szánom inkább segítségnek.
Azt gondolom, hogy ez a férfi használ téged, ami több mint megalázó. Teljes mindegy, hogy milyen nehézségei voltak az utóbbi napokban, akkor is dobok egy üzenetet, hogy ne aggódj. Minimális tisztelettel sem méltat. Itt ő a főszereplő, és bármit beszéltetek meg te alkalmazkodsz hozzá. Valójában idomít téged egy abszolút nem normális kapcsolódásra. Hol van az önbecsülésed? Mi nem egyértelmű azon, hogy vastagon kakilt a te érzéseidre, idődre, gondolataidra és most teljesen mindegy, hogy te szerető vagy elsősorban Ember vagy és b@szik rád napokig! 5másodperc egy üzenetet elküldeni! Ennyire sem méltat. Aztán valami egyszerű ócska dumával elintézi az egészet. Te meg benyalod, mint egy igazi lábtörlő. Ébresztő! Becsüld már magad!
Nem volt ilyen, kidobni sem lehet 10 èv után sem...
Bár èn fèrjnèl vagyok, kicsit jobb a helyzetem mint azoknak, akiknek csak ilyen "kapcsolat" jut egyedülállókènt.
Nem mindenkinek lesz más, de ahogy én elfogadom, hogy van ahol nem lesz harmadik úgy azt is el kell fogadni, hogy van ahol lesz és annak mindig oka van. Valamiért (legtöbbször hianyerzet) ezt választja az illető, minden szépségével és nehézségével együtt. Lehet mondani, hogy akkor miért nem válik el az ember és kezdi elölről az eletet, de ez nem olyan egyszerű forgatókönyv.
Bevallom őszintén, hogy 20 évesen ezt én sem értettem volna meg. Most megértem.
Igen, az igazsághoz az is hozzatartozik, hogy ez nem mindenkinek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!