Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csaltad meg a társad?
Figyelt kérdés
2022. okt. 18. 13:24
3/9 anonim válasza:
Ezt ma már többször kérdezted, de miért nem fejted ki rendesen?
Mert a "hogyan csaltad meg"re az a válasz, hogy úgy,hogy szexeltem valaki mással.
4/9 anonim válasza:
Nem csaltam meg.
És nem is azért vagyok vele, hogy másokkal szexelgessek.
5/9 anonim válasza:
Én őt nem, de ő engem szerintem igen
Állítása szerint sose csalna meg de vannak kételyeim
Ha meg akar csalni, akkor úgy tegye, h tudjak róla, mert valamilyen szinten izgatónak gondolom, de ha madárnak nézne azt nem szeretném....
6/9 anonim válasza:
Hazug, alattomos módon. Benne van a szóban:"csal"
Jaaa, vagy nem erre gondoltál? :D Pedig bárhogyan teszed, így teszed.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem csal, csak csaj
2022. okt. 19. 14:14
8/9 anonim válasza:
Rugalmas a munkaidőm és olyan a munkám, hogy rengeteg emberrel van alkalmam találkozni, ismerkedni.
9/9 A kérdező kommentje:
De ez még nem jelenti azt, hogy pontpontpont
2022. okt. 23. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!