Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt mar olyan, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar olyan, hogy csak azert csaltad meg a parod, mert egy konkret dolgot nem volt hajlando teljesiteni a szexben? Vagy csak elgondolkoztal rola, hogy megkellene tenned? Mi lett a vege?

Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 09:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Mi az, hogy nem volt hajlandó teljesíteni? A szexuális együttlét nem arról szól, hogy a párod a kívánságaidat lesi és akkor is megteszi, ha neki nem esik jól az a bizonyos dolog. Ha ennyire nem passzolsz vele, akkor keress olyat, akivel igen.
2022. márc. 4. 09:48
 2/23 Laylah ***** válasza:
100%
Nem, nem volt.
2022. márc. 4. 10:01
 3/23 anonim ***** válasza:
20%
Legtöbb férfi ezért még jogosnak is érzi.
2022. márc. 4. 10:21
 4/23 anonim ***** válasza:
86%
#3: Pont ugyanannyi, mint nő. Mindkét féltől nevetséges.
2022. márc. 4. 10:23
 5/23 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem mind közül ez a legostobább indok megcsalásra.
2022. márc. 4. 10:26
 6/23 anonim ***** válasza:
6%
#5: Pszichológiailag mondjuk a meg nem élt szexualitás nem éppen ostoba dolog, dehát na.
2022. márc. 4. 10:30
 7/23 anonim ***** válasza:
98%
#6 "Pszichológiailag" nem lesz semmi bajod belőle, ha pl sosem mélytorkozzák le a farkadat, hidd el nekem.
2022. márc. 4. 10:33
 8/23 anonim ***** válasza:
15%

#7: Oké, akkor ezt beszéld át egy pszichológussal is.

Egyébként, szerencsére nekem nincs ilyen problémám, de azért köszi, hogy a farkamról is írtál.

2022. márc. 4. 10:34
 9/23 anonim ***** válasza:
98%

Mi az, hogy "nem hajlandó teljesíteni"? Miért kéne bármire hajlandónak lennie, ami nem vonzza? Az meg, hogy erre jogalapként tekintsen egy megcsaláshoz...

Az ilyen véglények tényleg maradjanak a prostizásnál, az pont erről szól, teljesít neked bármit, ha fizetsz felárat, téged meg gondolom nem zavar, hogy utálja az egészet.

2022. márc. 4. 10:49
 10/23 anonim ***** válasza:
8%
Én egyszer próbáltam ki titokban mással, életemben először, milyen szájba elmenni, mert a párom oda nem engedi és sosem fogja. De azóta nem csináltam ilyet, mert vele lenne jó. Csak kipróbáltam.
2022. márc. 4. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!