Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Volt mar olyan, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt mar olyan, hogy csak azert csaltad meg a parod, mert egy konkret dolgot nem volt hajlando teljesiteni a szexben? Vagy csak elgondolkoztal rola, hogy megkellene tenned? Mi lett a vege?

Figyelt kérdés
2022. márc. 4. 09:35
1 2 3
 21/23 Laylah ***** válasza:
94%
18.: nézzük. Az első ilyen srác egy alkalmi volt, nem akartam tőle semmit, ő tepert, hogy jöjjünk össze. A másodikkal jártam, számára nem létezett más rajtam kívül, és még hetekig zaklatott, miután szakítottam vele, hogy ő csak engem akar, házasságról álmodozott. A harmadikkal szintén jártam, ő mondjuk megcsalt egyszer, de csak egy csók erejéig (nem azt írtam, hogy nem csaltak meg, hanem, hogy nem dugtak félre!). A negyedik pedig távkapcsolat volt, minden létező szabadidőnket együtt töltöttük online, ő is teljesen odáig volt értem, annyira, hogy évekkel később, mikor ráírtam, hogy mi újság vele, azt kérte, inkább ne beszélgessünk, mert úgy érzi, hogy még mindig nincs túl rajtam.
2022. márc. 4. 14:12
 22/23 anonim ***** válasza:
#6 és ennek az orvoslására a megcsalás a megoldás. Ha valakinek ez ekkora gond, keressen olyan párt aki hajlandó rá.
2022. márc. 4. 14:52
 23/23 anonim ***** válasza:
0%

Az összes megcsalás amit életemben elkövettem, mind ezért történt. Egy kis anál itt, egy kis kényszercumi ott, de otthon sose volt veszekedés a szex miatt.

Azóta szétmentünk már és azóta a szexuális preferenciáimmal választok párt. De a kérdésre válasz: igen.

2022. márc. 28. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!