Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csaltad vagy csalod meg a párod?
Figyelt kérdés
2022. aug. 19. 06:39
1/6 anonim válasza:
Most ilyet biztos nem csinálnék.
17 évesen csináltam. Akkor azt hittem az akkori párom mellett, hogy oké ez elég toxic de úgyse kellek másnak. Aztán jött egy srác akinek kellettem, nem csak szexre. Nos vele történtek dolgok (szex az nem) és utána szakítottam és összejöttem az újjal. Már tudom, hogy hülyeség, amit gondoltam, de erre így kellett rájönnöm.
2/6 anonim válasza:
Kevés a szex és nem is elég változatos.
3/6 anonim válasza:
Exem azért csalt, mert voltak vitáink veszekedések es instabil volt a kapcsolat, veszélyben a fix p.nci. így szépen építgette mellettem a dolgait mással, engem pedig hülyített azzal, hogy megoldjuk a gondokat(amik miatta voltak), de nem bízott abban hogy nálam nem telik be a pohár, nagyon aljas volt a kapcsolatban velem.
4/6 anonim válasza:
Azért csaltam meg 2 exem is mert monoton volt a kapcsolatunk, unalmas a szex, viszont megszokás miatt nem akartam szakítani.
5/6 anonim válasza:
orál, szex, testiség hanyagolása.
6/6 anonim válasza:
Mással flörtölt. Belekergetett. Én tovább is toltam. Nem bántam meg, mert a szex miatta volt szörnyen unalmas és kevés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!