Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltad már meg a párod / házastársad? [szavazás]
Aki hűséges, az most nem is írhat ilyenkor, mert úgyis hazudik? Volt egy négy éves kapcsolatom 16-20 éves koromig, aztán két két hónapos, majd egy 1 éves 26-27 évesen, most pedig több, mint egy éve vagyok a menyasszonyommal. Senkit se csaltam meg, rossz belegondolni is.
Illetve bevallom, 18 évesen a (gimis) baráti társasággal összeültünk bulizni, táncikáltunk, és az egyik csaj egyszer csak a semmiből megcsókolt, illetve ilyen szájrapuszi volt inkább, kb 2 mp-ig tartott, én teljesen lesokkolódtam, nem is tudtam mozdulni se. Aztán olyat mondott, hogy én azt a másik csajt választottam (???) - akkori barátnőmet - aztán kidőlt, mert hulla részeg volt. Ott volt barátnőm is, valahol máshol, és ezt senki nem látta, én meg nem mondtam el, mert saját részről úgy éreztem nem tettem semmi rosszat, másrészt jó kis balhé lett volna belőle (egy osztályba jártunk, barátnőmmel nagyon jóba voltak), a csaj kb nem is emlékezett rá másnap, mikor puhatolóztam, hogy mi volt vele előző nap.
Képmutató vagyok, ha ezek után azt mondom nem csaltam meg senkit?
Nem mennék félre, mert azzal magamat járatnám és alacsonyítanám le. Hasonlóan érezném magam, mint aki szart evett és felvette videóra.
Másrészt az ember azt csalná csak meg, akit már nem szeret vagy nem annyira. Én lusta vagyok őszintén alibiket kitalálni és gondosan figyelni a hazugságaim hitelességére. Ennyit nem ér nekem az az ember, aki iránt nem érzek már annyit, hogy hűséges maradjak hozzá. Ez hatalmas energia, ami még akkor is meggondolandó, ha tényleg megéri. De nekem nem éri meg mindenáron megőrizni egy olyan kapcsolatot, amiben nem is érzem magam jól.
Józan paraszti ésszel belátható, hogy sok hű-hó semmiért. Ez max annak éri meg, aki kiszolgáltatott és a kapcsolat nélkül életképtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!