Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csaltad már meg a társad? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltad már meg a társad? Ha igen, hogyan nem buktál le?

Figyelt kérdés

2022. okt. 8. 13:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Jól csináltam.
2022. okt. 8. 14:03
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Társat nem. A gyermekem anyját, aki zsarolásban tartott évekig, igen. Úgy, hogy egy érzelemmentes, nárcisztikus pszichopata, ezért fogalma sincs a világról, szeretetről, kapcsolatokról. Csak felcsináltatás ment neki, és több hónapos terhesen visszajövés zsarolással.
2022. okt. 8. 17:14
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Volt, akit igen. Úgy, hogy mindig minden kérdésére őszintén válaszoltam. Ha pl. kérdezte, hova megyek? Mondtam, pasizni. Sose hitte el🤷🏼‍♀️
2022. okt. 8. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

3

Úgy csaptad be, hogy őszinte voltál...Khmm... Te meg tudsz bízni még bárkiben is, amikor te magad így viselkedsz másokkal?

2022. okt. 9. 13:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

#4! Hékás, azért nem másokkal, csak aki nem érdekelt.

Miért ne tudnék? Más kapcsolat, más ember. Ha valaki nekem azt mondaná, hogy csajozni megy, akkor először eldönteném, hogy akarok-e tudni arról, ha igaz, és aszerint cselekednék. (Akarnék, úgyhogy hamar kiderülne, ha igazat mondott.) Nem haragudnék, csak lezárnám a kapcsolatot. Erre neki is megvolt a lehetősége.

2022. okt. 9. 18:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#3. Nagyon jó! 😂
2022. okt. 10. 00:42
 7/12 anonim ***** válasza:
25%

"Más kapcsolat, más ember."

Igaz. Csakhogy Ő bízott benned, mert más embernek hitt téged.

Jellem...

2022. okt. 10. 10:21
 8/12 anonim ***** válasza:
70%

#7! Na jó, azért ő se volt az a makulátlan jellem, maradjunk annyiban. Konkrétan egy ócska, agresszív drogos volt. (Nem, nem tudtam róla, mert a leszokása után találkoztunk.) Kapott egy esélyt, nem kellett volna. Ennyi. Ha meg csak azért nem jövök vele össze, mert drogos VOLT, akkor azért lennék sz@r. Nem éreztem, hogy lelkileg összetartoznánk, sokkal inkább szingliknek éreztem magam. Nem fogok ezért magyarázkodni senkinek. Amint lehetett otthagytam, ez akkor is így történt volna, ha nem csalom meg. Ha meg lebukik és ő hagy ott, az se érdekelt volna, mert nem éreztem iránta már semmit. 1000éve volt, akit szeretek, nem csalom meg, a hűség szobrát is mintázthatnak rólam.😂

"Más embernek hitt téged." Sajnálom, hinni a templomban kell. Én is sok mindent hittem, az élet tele van csalódásokkal🤷🏼‍♀️

2022. okt. 10. 10:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

8

Ok, nyilván a hátteret nem ismerjük, annyiból alkot véleményt az ember, amit olvas.

2022. okt. 10. 11:12
 10/12 anonim ***** válasza:
58%

#9! Persze, de minek írnám le a hátteret, ha egyszer az volt a kérdés, hogy HOGY nem buktam le? Arra válaszoltam, nem akartam mentegetőzni, meg nem vártam erkölcsi ítéletet. Az nem tartozott a kérdéshez.

2022. okt. 10. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!