Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem megcsalnak? Mennyi ido?
Ugy erzem megcsalnak. A paromat kerdesek ele allitottam es azon kivul,hogy tarskeresokre regisztralt, prostikat hivogatott, arra hogy tortent-e tenyleges megcsalas nem adott valaszt.
Megkertem,hogy ha valoban bizonuitani akar, kerje le a hivasreszletezot visszamenoleg,amig csak tudja. Az minkettonk szamara teny,hogy lehet benne talalni nem oda illo hivasokat.
A kerdesem leginkabb arra iranyul,hogy ha 8.-an lekerte a reszletezot postai uton, akkor mar ide kellett volna ernie, igaz?
Csak azt mutatta,hogy beszelt a szolgaltatoval,de azt nem tudhatom mirol.
Felhivtam a szolgaltatot, ok azt mondtak 24 oran belul postara adjak a reszletezoket es onnantol a postatol fugg. Viszont mashonnan egy 10.-i datummal feladott levelet mar penteken megkaptam. A posta 5 napot ir a sima levelek kezbesitesere, ezek szerint mar itt kene lennie.
Megint hulyenek probal nezni?
a kérdésre: ezt nem értem. ha biztos vagy magadban, a saját igazadban, meghogy te voltál a szupervúmen, a másik meg a gonosz (akit megcsalnak az SOHA nem néz magába), akkor mire ez a huza-vona?
a férfiak 8/10-e fizikai elhanyagolás, a nők 8/10-e érzelmi elhanyagolás miatt lép félre. még az okokat sem nagyon kell firtatni.
ez hiváslistástul sem lesz zéró összegű játszma.
En abban vagyok bzitos hogy mindent megtettem. Nalunk nem volt erzelmi es fizikai elhanyagolas sem, ha pedig baja volt akkor mondja el, ahogy en is elmondtam ha valami problemam volt, nem voltak uvoltozesek es semmi, lehet velem rendesen kommunimalni, neki ez nem kellett. Ezen kivul mar megkerdeztem es elmondta hogy nem en hibaztam, o csak kanos volt,DE nem tudta megtenni mert elobb eszre vettem, ezert a lista. Holott minden nap szinte egyutt voltunk. Ezek utan ne gondoljam azt,hogy azert ment ezekhez a ku***khoz mert az egyetlen problemaja az volt,hogy nekem nincs 95D mellem,mert amiket nezett az pont olyan volt, az osszes.
Ezek utan szerinted hibaztam? Mert mellett akkor se tudnek noveszteni,ha 20 kg-val nehezebb lennek,ha meg uvoltoznek es sarkanyoskodnek, megertenem de ezen nem tudok valtoztatni. Raadasul szamomra az nem ferfi,aki ezek szerint keptelen kommunikalni es vallalni a felelosseget a dolgokban.
O jelenleg egy etteremben futarkodik, elotte pedig autok belso burkolasaval foglalkozott,de szerintem mellettem mar legalabb 6 munkahelye volt.
En pedig konyveltem,de most megint tanulok es mas teruleten szeretnek elhelyezkedni. Ettol fuggetlenul is volt idom ra es barmire amire akartam,hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!