Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azt hiszem megcsalnak? Mennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem megcsalnak? Mennyi ido?

Figyelt kérdés

Ugy erzem megcsalnak. A paromat kerdesek ele allitottam es azon kivul,hogy tarskeresokre regisztralt, prostikat hivogatott, arra hogy tortent-e tenyleges megcsalas nem adott valaszt.

Megkertem,hogy ha valoban bizonuitani akar, kerje le a hivasreszletezot visszamenoleg,amig csak tudja. Az minkettonk szamara teny,hogy lehet benne talalni nem oda illo hivasokat.

A kerdesem leginkabb arra iranyul,hogy ha 8.-an lekerte a reszletezot postai uton, akkor mar ide kellett volna ernie, igaz?

Csak azt mutatta,hogy beszelt a szolgaltatoval,de azt nem tudhatom mirol.

Felhivtam a szolgaltatot, ok azt mondtak 24 oran belul postara adjak a reszletezoket es onnantol a postatol fugg. Viszont mashonnan egy 10.-i datummal feladott levelet mar penteken megkaptam. A posta 5 napot ir a sima levelek kezbesitesere, ezek szerint mar itt kene lennie.

Megint hulyenek probal nezni?

#posta #hitegetés #Hivasreszletezo
2022. okt. 16. 10:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj!
2022. okt. 16. 10:43
 2/17 A kérdező kommentje:
Az a celom,hogy megvarjam az igazsagot, nekem ez kell ahhoz hogy tul tudjak lepni es teljesen kiabranduljak belole. Raadasul annyira allitja,hogy nem hazudik,hogy gondoltam akkor vagy bizonyitja es azzal az igazsaggal megyek el, vagy ujra magat hozza kellemetlen helyzetbe,hogy hazudott.
2022. okt. 16. 10:46
 3/17 A kérdező kommentje:
Kimaradt az elozo kommentbol,hogy ha mar tenyleg itt kene lennie a reszletezonek, akkor az is egy valasz es akkor igy megyek el,de ehhez azert csak kene tudnom,mert ha lekerte akkor azert mar csak megneznem, mielott szakitok.
2022. okt. 16. 10:48
 4/17 Depressziós vagyok, hagyj.. ***** válasza:
86%
Ne kapaszkodj ennyire az utolsó szalmaszálakba. Fogad el, hogy hátba szúrtak. A világ ilyen, de szerencsére már pusztul.
2022. okt. 16. 10:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj a nyilvánvaló jelekre mint pl. elhidegult-e tőled mint testileg, lelkileg.

Odafigyel-e rád, törődik-e veled, őszinte-e.

Ha mindegyikre a válasz a nem akkor kár folytatni, mindegy hogy megcsal(t)-e, ennek a kapcsolatnak befelegzett!

2022. okt. 16. 10:51
 6/17 anonim ***** válasza:
66%

Tényként írod, hogy prostikat hívogatott. Ennél több a számlarészletezőből se fog kiderülni. Mit akarsz megtudni belőle tulajdonképpen?

Nyilván történt megcsalás, biztos nem azért hívta, hogy az időjárásról beszélgessenek. Nekem ennyi elég lenne a szakításhoz, de te úgyse fogod elhagyni. Mentségeket keresel neki, amíg nem látod magát az aktust, addig inkább nem hiszed el, azt meg úgyse fogod látni.

2022. okt. 16. 10:51
 7/17 A kérdező kommentje:
Szerintem te nagyon felre akarod erteni a dolgot, en semmibe nem kapaszkodom. Szamomra ez halott ugy es eszembe nem jutna vele maradni, mivel annyira kapalozik es en pedig szeretem tudni az igazat, ezert varok. Ami eddig egy het volt, a kovetkezo het vegere mar nem lesz itt.
2022. okt. 16. 10:53
 8/17 A kérdező kommentje:

Epp ez az, alapvetoen torodo volt es nem voltak olyan problemak hogy erre gondolhassak.

En tenyleg csak azert adtam neki egy hetet,mert azt mondta lekerte es megakartam nezni hogy mennyire probalkozik ketsegbeesetten es meddig nezne hulyenek,ha naiv lennek. Szimplan arra vagyok kivancsi hogy mennyire ismertem ot felre, mennyire tudott esetleg megvezetni.

2022. okt. 16. 11:04
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak arra vársz és a végeredménytol nem éreznéd magad rosszul akkor várj nyugodtan.

Lényeg, hogy aztán byebye legyen a vége :)

2022. okt. 16. 11:07
 10/17 A kérdező kommentje:

Ereztem magam rosszul, addig a pillanatig amig eszembe nem jutott,hogy mennyi mindent megtettem, nem kellett akkor igy jart.

Plusz egy no vagy 5, megcsalas az megcsalas de azert kivancsi lennek hany honapig vezetett meg, tanulnek ebbol es aztan mennek tovabb.

Biztos,hogy bye bye lesz a vege! 😀 oszinten, nekem ez csak revans, megmondtam neki hogy vege, konyorgott es eskudozott, holott ha elsetalok akkor nem alazza meg magat,hogy megint hazudik. Ezert mar csak kivartam ezt,hogy igy mehessek el, vagy a reszletezo utan.

2022. okt. 16. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!