Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl korán lett párkapcsolatom, lehet megcsalnám?
Megszeretném előzni azokat a kommenteket, hogy nem szeretem a párom, mivel nem csaltam még, de bevallom, gondolkoztam rajta.
5éve vagyunk együtt, most 21vagyok.
Vele vesztettem el,így mással nem is volt tapasztalatom szex terén. (neki se)
Szóóval igen. Már összeköltöztünk, teljesen jó,imádom, sose veszekedtünk úgy igazán, egy a nézőpontunk is.
Lényegében soha nem szeretnék szakítani vele, imádom, de azért ez a szex dolog mással... Elgondolkoztat
Most jelenleg nem otthon tartózkodom és itt van egy ismerősöm is. Őt 6éve ismerem aránylag rendszeresen beszéltünk.
Lényegében tegnap derült ki, ahogy beszélgettünk, hogy tetszek neki. Ami még izgatobb számomra, hogy szűz.
Szóval ismételten eljátszadozgattam a gondolattal. Nem tettem meg. De lehetett volna.
Miért izgat ez engem ennyire? Eléggé rosszul érzem magam, bűntudatom van, hogy ilyeneken gondolkodom
Szerintem normális, hogy elgondolkozol ezen, nem feltétlen függ össze ez azzal, hogy előtte nem voltal mással. A kérdés inkább az, hogy a paroddal mennyire működik a szex, mert ezt tapasztalat nélkül nagyon nehéz megmondani.
Az első kapcsolatom 4 évig tartott, sosem volt orgazmusom, de akkor azt gondoltam, hogy borzasztó jó a szexuális életem. Aztán amikor a harmadik párommal voltam együtt és minden alkalommal volt orgazmusom, akkor gondoltam bele, hogy mennyi mindenrol maradtam le négy év alatt.
Persze nem azt mondom, hogy a szex döntse el az esetleges szakítást idővel, de tagadhatatlanul fontos része a kapcsolatnak.
Ha megvan az őszinteség, bizalom, barátság és vonzalom a kapcosaltodban és tényleg jól működik, nem szakítanék.
Jellemzően azért nem az első kapcsolat szokott ilyen harmonikus lenni, de lehet, te pont kifogtál egy tényleg hozzad illő embert.
24N
Számomra a szex is jó, bár néha kicsit unalmas.. De orgazmusom 10/7 szer legalább van.
De attól még ott van a kíváncsiság..
Ha adhatok egy tanácsot, lépj ki mielőtt családotok lesz, mert akkor már késő lesz.
Ne ess abba a hibába , amibe én...
Én is azt hittem, ez engem nem érhet el soha, a " kíváncsiság".
De elért, csak 3 gyerek után, már nem tudok kilèpni.
Magamban vergődök....
Köszönöm a tanácsokat.
Jelenleg számomra tényleg jó a kapcsolatunk. Csak és kizárólag a szex érdekel. És hogy lenne is rá "partnerem". Nagy a kísértés, nem akarom megcsalni. De azért ahogy írtam, bennem van.
Kíváncsi vagyok még több véleményre :) köszi eddig mindenkinek!
Voltam így az első kapcsolatomban. Korai volt, de komoly, tartós lett. Majdnem házasság is lett.
És most örülök, hogy nem így alakult. Nem tartom normális dolognak, hogy tapasztalatlan nő (vagy férfi) elköteleződjön. Viszonyítási alap nélkül szerintem ez gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!