Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl korán lett párkapcsolatom, lehet megcsalnám?
Megszeretném előzni azokat a kommenteket, hogy nem szeretem a párom, mivel nem csaltam még, de bevallom, gondolkoztam rajta.
5éve vagyunk együtt, most 21vagyok.
Vele vesztettem el,így mással nem is volt tapasztalatom szex terén. (neki se)
Szóóval igen. Már összeköltöztünk, teljesen jó,imádom, sose veszekedtünk úgy igazán, egy a nézőpontunk is.
Lényegében soha nem szeretnék szakítani vele, imádom, de azért ez a szex dolog mással... Elgondolkoztat
Most jelenleg nem otthon tartózkodom és itt van egy ismerősöm is. Őt 6éve ismerem aránylag rendszeresen beszéltünk.
Lényegében tegnap derült ki, ahogy beszélgettünk, hogy tetszek neki. Ami még izgatobb számomra, hogy szűz.
Szóval ismételten eljátszadozgattam a gondolattal. Nem tettem meg. De lehetett volna.
Miért izgat ez engem ennyire? Eléggé rosszul érzem magam, bűntudatom van, hogy ilyeneken gondolkodom
Van egy jó kapcsatod! Ha félremész akkor vagy lesz még egy ilyen jó vagy lesz még jobb is(erre alacsony az esély) vagy nem.
Szűz a szerető jelölt? Hát biztos nem lesz jobb a szex
Én is totál elvoltam az első párommal. Neki is, meg nekem is ő volt az első. Aztán egy idő után kíváncsi lettem és...nem csaltam meg. Csak szakítottunk és rá egy időre volt egy egyészakásom meg egy kezdődő kapcsolatom, ami végül hamar szakítással végződött. Ezután jött a "nagyszerelem".
Eltelt egy kis idő, viszont most ismét kíváncsi lettem. Most viszont már házasság is van és gyerek is. Úgy érzem nem tudnám megcsalni pl. irogatni más csajokkal...valahogy remegek ha csak erre gondolok. Viszont van 1-2 ismerősöm, akit nagyon vonzónak találok. Érdekes, mert esetükben nem csupán a külső érdekel, hanem a belső is értékes.
Viszont mégsem lépek és ...csak szenvedek belül. Nem akarok rossz lenni ...
#16 Miért? Nem csaltam meg! Csak a kíváncsiság..
Köszönöm a válaszokat
Ajj :( Az a baj, hogy hiába vagyok a megcsalás ellen, teljesen megértelek. Szerintem mindenkinek van ilyen gondolata, ha az elsővel van együtt, akár férfi, akár nő.
De hidd el, nem jobb mással, ha csak szexelni akarsz és nem mással járni. Hiszen ahhoz, hogy a szex jó legyen, többször kell csinálnotok. Ha csak egyszer kipróbálnád mással, akkor egyrészt annyira nem is figyelne rád, mert nem vagy a szerelme, másrészt béna lenne, minden első béna. Csak a filmekben néz ki jól az egyéjszakás kaland. Nem beszélve arról, hogy a párodat nagyon megbántamád, örökre elveszítenéd egy ilyen butaság miatt. Nem éri meg. Inkább próbáljátok ki új dolgokat az ágyban. Attól izgibb lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!