Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy ilyen félénkebb , szerény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen félénkebb , szerény pasi is simán megcsalná a feleségét?

Figyelt kérdés

Megismertem egy férfit a munkám során, ritkán találkozunk bent, váltunk néhány mondatot,de azt mindig nagyon kellemes hangulatban. Kicsit már odáig is lettem érte,olyan tipikus szerény,jófiú,kedves,lenyűgözött. Személyes témák nem jöttek szóba, aztán elkezdett bókolgatni,de csak nagyon enyhén,na meg ahogyan rám néz... kicsit zavart mosollyal mélyen a szemembe néz és figyeli arcom...

Aztán tettem utalást arra, hogy találkozhatnánk ,azt mondta nem tudja mikor ér rá,de jelöljem be facen és megbeszéljük. Tök üres a nyilvános adatlapja, aztán amikor visszaigazolt , látom hogy van gyereke meg jegyese.

2022. aug. 19. 18:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Ezek szerint igen, remélem annyiban hagyod a dolgot.
2022. aug. 19. 18:51
 2/11 anonim ***** válasza:
25%

Valószínűleg félreérted a szitut. Szerintem ő nem volt elutasító veled, te meg azt hiszed tetszel neki.

ÁLTALÁBAN a nagy félrekúrók már messziről látszanak. Aztán lehet csak ez a módszere.

Majd írd meg mi történt, hadd tanuljunk valamit.

2022. aug. 19. 18:52
 3/11 A kérdező kommentje:

Nagyon beleéltem már magam,de természetesen ezek után nem írtam már rá, mit is írhatnék.Ő meg mégis mit várna?

Ennyit a "rendespasikról"

2022. aug. 19. 18:54
 4/11 A kérdező kommentje:
2es nem is nagyon lehetett volna elutasító, mert ő adott jelzéseket,bókok,meg az a nézés, és semmit nem küldtem felé így sem.Csak ezt a találkozó ötletét.
2022. aug. 19. 18:56
 5/11 anonim ***** válasza:
45%
Akkor minden férfi egyforma
2022. aug. 19. 18:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hamu alatt parázs.

Az ilyenek játszanak. Fontos az egojuknak, hogy lássák, csak rajtuk múlik, és már az ágyadban vannak.

2022. aug. 19. 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Alamuszi Gyuszi nagyot ugrik.
2022. aug. 19. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Félénk, meg szerény…

Ja! Mert nem ver azonnal a fenekedre, nem nyomja elsőre, hogy “mikor dugunk”?

Mind ugyanazt akarja az akadémikustól a trágyahordó lócsiszárig.

2022. aug. 19. 19:49
 9/11 anonim ***** válasza:
36%

szóba áll vele valaki, majd felveszi facebookra

-> minden férfi szemét, csak ugyanazt akarja 😠

2022. aug. 19. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:
20%
Utolsó akkor légy leszbi....
2022. aug. 19. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!